Throwback Thursday – Vakantie 2005

21.02.2014
Vanaf vandaag ga ik iedere donderdag terug kijken op een vakantie. Omdat het, het makkelijkste is om te beginnen met een vakantie waar ik digitale foto’s van heb begin ik met mijn vakantie naar Turkije
Ik was 15 jaar en ging samen met mijn ouders 2 weken naar Turkije nadat ik mijn examen had gehaald. Het was een luier vakantie waarin we vrij weinig hebben gedaan anders dan zwemmen, liggen en eten. Ik was nog echt een meisje als ik zo de foto’s terug kijk en kan me nog herinneren dat het een super leuke vakantie was waarin ik me blauw heb gelachen met mijn moeder. 
Nee, ik had daar geen vakantie liefde opgeduikeld [hetgeen mijn vriendinnetje Lotte trouwens wel ik gebeurt!] en ja ik ben schuldig aan het mee doen aan de vakantie hype laat je haren invlechten. DO NOT EVER DO THAT! heel leuk die vlechtjes maar mijn hoofdhuid wist niet wat er gebeurde, door de plotselinge blootstelling aan de zon verbrande mijn hoofdhuid dus iedere scheiding werd knalrood en mijn hoofd deed me toch een partijtje pijn! De vlechtjes waren aan de onderkant vastgelijmd [hoezo zou je dat doen??] Dus het heeft mijn moeder een hele middag op het strand gekost om het er uit te halen….
Je ziet ze vaak voorbij komen, de fotoshoots op het strand in Turkije, mijn ouders en ik besloten het zelf te doen en het resultaat mag er wezen. Destijds waren we nog niet into de spiegelreflex camera’s maar toch zijn het leuke foto’s geworden. De foto van mijn moeder alleen en die van mijn ouders samen zijn echt favoriete van mij. Ze zien er zo blij en verliefd uit! De onderste foto heb ik jarenlang als profielfoto gehad op allerlei sites en blijf ik mooi vinden. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.