Victoria’s Secret

22.02.2014
Ik heb zojuist iets ontdekt wat mijn dag op zijn kop heeft gezet. De mensen die het nog niet hadden ontdekt [of was ik de last person on earth?] gaan me waarschijnlijk haten, net zoals mijn bankrekening mij wellicht gaat haten. Wat blijkt namelijk, je kan in de Victoria’s Secret shop nu ook bestellen en laten shippen naar Nederland…… 
Je zou denken dat ik een gat in de lucht spring maar gezien mijn no buy tot April die ik had ingesteld is dit natuurlijk een ramp. Daarbij komt nog eens dat de kriebels voor mijn vakantie naar Indonesie groeien met de dag en tel dat bij elkaar op en je hebt een groot probleem.  

Gelukkig kan ik mijn collega de schuld geven die er vanmorgen ‘per ongeluk’ achter kwam en die me nu zelfs lichtelijk pusht om te bestellen zodat we de verzendkosten [a $33] kunnen delen. In de eerste plaats, heb ik helemaal geen bikini nodig. In de tweede plaats heb ik een no buy…

Goed omdat dromen altijd kan heb ik vast een wishlist gemaakt en ben ik er achter dat een bikini veel mooier staat op hun lichaam dan het ooit op die van mij zal gaan staan, al is het alleen maar omdat photoshop wonderen doet. Even serieus, wie doet daar de nabewerking, zelf ik kan zien dat er aan die tailles is gesleuteld! 

Goed wat ik dus leuk vind is een combinatie van een ander broekje met een ander topje. Ik deed dit vorig jaar al enigzinds met mijn Primark bikini’s.  Het voordeel van deze mix and match methode is dat je met 2 bikini’s 4 verschillende setjes kunt maken en zo dus met minder bagage er toch weer iedere keer anders uit kan zien!
Hoe meer ik er over nadenk hoe beter ik me ook eigenlijk begin te realiseren dat ik eigenlijk helemaal geen bikini van $80 hoef te kopen om er leuk uit te zien, met die Primark bikini’s zag ik er ook leuk uit en die waren maar €12. Goed we hebben het even niet over de sportcollectie en lingerie van Victoria’s Secret, dat is een ander verhaal. Noem het bekrompenheid of Hollandse zuinigheid, maar ik geef mijn geld gewoon liever uit aan een nieuw paar hardloopschoenen die ik minimaal 2 keer per week draag. 

Bij deze beloof ik geen Victoria Secret bikini te gaan kopen, wat ik wel mag voor mijn vakantie is maximaal 2 bikini’s bij de Primark scoren, die 3 weken per jaar dat ik ze draag kan ik best af met een Primark bikini’tje. Ik blijf sterk, jullie ook? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.