#Waarom?

19.02.2014
Vraag jij je ook wel eens dingen af en kun je er soms gewoon niet bij dat sommige dingen zijn zoals ze zijn? Of het nou om dropfruitduo’s, shoppen of vrienden en familie gaat, ik vraag me momenteel heel veel af! 
Waarom?

Zitten er niet alleen rode dropfruit duo’s in een zak drop fruit duo’s? – Gaan de verkeerslichten voor fietsers niet extra snel op groen bij regen? – Is er nog geen pil uitgevonden waardoor je zonder consequenties chocolade kan eten? – Worden sportscholen niet gratis voor leden die vaker dan 3 uur per week sporten om zo mensen meer te laten bewegen [en die al sportieve mensen niet op te zadelen met 60 euro p.m aan contributie te helpen] – Is niet gewoon iedereen automatisch donor, zodat er geen wachtlijst van 5 jaar meer is en mensen onnodig sterven – lijkt het wel alsof ik altijd wind tegen heb op de fiets – skippen we de herfst en winter niet gewoon ieder jaar? – is het zo moeilijk om geen kleding te kopen terwijl ik een kast vol heb? – Is Ben&Jerry’s cookie dough ijs niet gluten vrij? – heb ik maar 25 vakantie dagen per jaar? [om aan mijn reis en rust behoeftes te voldoen heb ik er minstens 40 nodig!] – kan ik niet gewoon 4 dagen van 10 uur maken en op vrijdag vrij zijn? – Stuurt de H&M [en alle andere webshops] dagelijks nieuwsbrieven? [waardoor ik me vervolgens weer heel moeilijk in kan houden] – Bestaat er zo iets als verkouden zijn, je voelt je beroerd, maar ziek ben je niet – zijn er na 22:00 uur nog leuke dingen op tv en te veel dingen te doen, gegarandeerd dat ik mijn 7/8 uur slaap per nacht niet ga halen! – roepen de paaseitjes telkens mijn naam zodra ik een supermarkt binnen kom? – is de Alpro deze week in de aanbieding bij Dirk en de Vomar en niet gewoon bij de AH? [zie: in de Dirk was vrijdag een schietpartij en de Vomar is 15 minuten fietsen] –  neem ik me al een week voor een nieuwe bananencake te bakken maar heb ik het nog niet gedaan? – zou iemand Els Borst vermoorden? [serieus de beste politica die we hebben gehad in dit land] – is het schoonmaken van mijn sapjuicer zo veel werk? – liegen mensen zoveel? – duurt het zo lang voordat er een datum is voor de operatie van mijn ouders – duurt het zo lang voordat het de hele avond licht is? – heb ik nog niemand geregeld voor de laatste 10 kilometer drank drop voor de marathon? [iemand die zich aan biedt om op ongeveer 32 kilometer mij, mijn drankband aan te geven en een banaantje?] – kun je je zo vergissen in mensen waar je alles voor hebt gedaan? – kan ik niet gewoon een hond nemen van 18:00 tot 23:00? – is het tegenwoordig zo lastig om een hypotheek te krijgen? – Neem ik me altijd voor gezond te eten en zit ik op woensdag al weer aan de chocolade? – Kun je je familie niet uitkiezen? [er zijn ook lieve familie leden maar helaas niet allemaal] – Is de batterij van je telefoon altijd leeg op het verkeerde moment? 

Goed ik ben het weer kwijt, spui gerust jullie #waarom’s hieronder! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.