CPC in Pictures

12.03.2014
Alweer CPC? Jup, maar vandaag zal ik me gaan beperken tot foto’s, heel veel foto’s. 
OH-EM-GE kijk ik altijd zo gek [zeg maar gewoon arrogant] als ik loop en wat doe ik echt met mijn handen? 

Picture

Blijkbaar stond mijn vriend dus ook langs de kant bij de start, omdat ik en mijn muziek heel hard had staan, het niet verwachtte en veel te snel van start ging heb ik daar niets van gemerkt. Even later zag ik Wel Ton en Rob die deze onwijs oncharmante foto maakte die hier links staat. Waarom ik hem dan toch plaats? Omdat deze foto inmiddels op Facebook is gezet op de pagina van Runner’s World en al 170 keer is geliked… hij is dus inmiddels toch wel bekend dus dan mag hij natuurlijk in dit foto overzichtje ook niet ontbreken. 

Met mijn ingebouwde camera radar kon ik er meestal voor zorgen lachend op de foto te komen voor de camera’s, soms mislukte het alsnog…..  Dit zijn trouwens de enige foto’s van de camera’s waar ik op sta en dat terwijl ik het idee heb dat ik 100000 keer gefotografeerd ben. Deze foto’s zijn trouwens bizar duur om te bestellen, 1 foto kost gewoon €12,50! 


Een echte finish foto ontbreekt waarschijnlijk omdat ik verstopt zat achter andere mensen waardoor de fotograaf me niet heeft kunnen vastleggen. Ach gelukkig had ik mijn persoonlijke fotograaf bij me 😉
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.