Digitale aanmoedigingen

15.03.2014
Tijdens het lopen vind ik niets motiverender dan aanmoedigingen langs de kant of in mijn oor. In je oor? Vlak voor mijn eerste halve marathon kwam ik namelijk op het idee om digitale aanmoedigingen te verzamelen van familie en vrienden en telkens als ik ze voorbij hoorde komen tijdens het lopen kreeg ik een smile op mijn gezicht. 
Die smile op mijn gezicht die ik krijg als ik de aanmoedigingen hoor zal ik over 29 dagen tijdens de marathon hard nodig hebben. En dat gezegd hebbende, 29 dagen, de weken vliegen voorbij en voor ik het weet sta ik aan de start van de marathon in Rotterdam. 

Helemaal klaar nee dat ben ik nog niet, maar dat komt bijvoorbeeld ook doordat ik nog lang niet genoeg aanmoedigingen heb om die 4 uur mee door te komen. Zoals ik al eerder vertelde monteer ik dus aanmoedigingen van dierbaren en vrienden door mijn muziek, voor mij de manier om net dat stapje harder te gaan lopen of een glimlach op mijn gezicht te krijgen. Wellicht een beetje gek, maar voor mij werkt het. 

Omdat een marathon bij mij toch al snel 4 uur duurt en ik momenteel alleen mijn ouders, een vriendinnetje en vriend heb gaat dat lang niet genoeg zijn, dat zou namelijk 1 aanmoediging per uur betekenen. In mijn omgeving ben ik dan ook collega’s vrienden en familie aan het mobiliseren om aanmoedigingen in te spreken.

Mocht je dit ooit zelf ook willen gaan doen let dan wel op de volgende punten:

  • Zorg dat een aanmoediging niet langer dan 15 seconde duurt
  • Zorg dat het fragment goed geknipt is en er dus niet te lange stiltes voor en na de tekst zitten
  • Monteer niet 2 aanmoedigingen achter elkaar
Mocht je het leuk vinden om me digitaal aan te moedigen voor de marathon stuur dan je aanmoediging voor 4 april naar Stacey@Legally-Brunette.nl 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.