#Legallyfit challenge

27.03.2014
Onlangs ben ik begonnen met de #Legallyfit challenge. Motto van de challenge was gezonde voeding in combinatie met bewegen. Recepten, Dagboekjes, Workouts noem het maar op, er ligt een stapel met nuttige blogs te wachten om de mensen die mee willen doen een beetje te helpen en motiveren. Hoe en of de challenge echter verder gaat is echter nog onzeker sinds gisteravond. 
Dagelijks plaats ik 2 blogs, ik sta iedere dag eerder op om deze blogs te kunnen schrijven. Overal waar ik loop denk ik ‘oh he dat is leuk voor de blog’ en menig avondje kruip ik ook weer voor de blog achter de laptop. Speciaal voor de #legallyfit challenge stond ik al 4 avonden tot laat in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen om met jullie te kunnen delen. Alles met groot plezier en zonder enige tegenzin, tot gisteren…..

De [onterechte] beschuldigingen die gisteren naar mijn hoofd zijn gesmeten onder mijn middag blog hebben mij diep geraakt en gekwetst. Beschuldigingen zijn snel gemaakt en het is heel makkelijk om hele grote woorden te gebruiken, het resultaat was in ieder geval dat ik gisteren met tranen in mijn ogen een aantal verschrikkelijke comments heb gelezen. Vriendinnen belde zelfs geschokt op, verbaasd over de reacties en de woorden die zijn gebruikt. Het troost me te weten dat het uit bezorgdheid komt, maar helaas werden er hele nare en foutieve conclusies getrokken die mij verschrikkelijk hebben gekwetst. Een aantal comments heb ik zelfs verwijderd omdat deze zo naar waren en verwijzingen werden gemaakt naar site’s waar ik niet eens de naam van wil noemen. Tegen kritiek moet je kunnen, dat besef ik me maar al te goed, maar dingen uit de lucht grijpen en zonder enige kennis of gegronde basis gelijk maar grote woorden gebruiken dat vind ik niet zo netjes. 

De lol die ik had in mijn blog is per direct verdwenen. Hoe vaak ik al geen boze mailtjes van sommige heb gekregen over het niet delen van mijn schema van de diëtiste en hoe kwetsend de opmerkingen van gisteren waren, ik ben er klaar mee. Mocht je graag een schema voor voeding willen dan verwijs ik jullie graag naar een diëtiste, die maakt voor jou een op maat gemaakt schema die aansluit op jouw lichaam. Tot de marathon blijf ik het schema van mijn voedingsdeskundige volgen een zeer bekwaam persoon waar ik alle vertrouwen in heb en waar ik me goed bij voel.  

Omdat ik geen energie heb deze discussie aan te gaan heb ik de commentaar functie onder aan deze blog uitgezet. Op alle komende blogs zal ik voorlopig een moderate functie hebben voor ze zichtbaar worden. Ik hoop op jullie begrip. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.