Liebster Award Nominatie

03.03.2014
Afgelopen week ontving ik een mailtje van Jessica van Eat.Run.Love een blog die ik zelf altijd met veel plezier volg. Zij had mocht een nominatie ontvangen voor haar blog en naar goed gebruik, nomineer je dan zelf ook weer een blog. Ik had de eer om deze nominatie van Jessica te mogen ontvangen en om mij en de blog wat beter te leren kennen horen bij een nominatie ook een aantal vragen en bij deze mijn antwoorden op deze vragen.
1. Waarom ben je gaan bloggen?
In eerste instantie ben ik begonnen met het schrijven van korte verhaaltjes terwijl in in de trein van Maastricht naar Amsterdam zat in de tijd dat ik in Maastricht studeerde maar in Amsterdam woonde. Ik maakte het nodige mee in de trein en wilde op een een of andere manier mijn verhaal kwijt. Ik durfde het destijds echter niet online te zetten. Toen ik terug kwam uit Thailand merkte ik echter dat ik alleen in mijn werk me niet genoeg kon uiten en dat ik een creatieve uitlaatklep nodig had. Hoewel ik vroeger geruime tijd een blog heb gehad was bloggen niet het eerste waar ik aan dacht, met name omdat ik bang was voor de gevolgen van al die info op internet en omdat ik me afvroeg of er uberhaubt wel iemand interesse zou hebben in mijn verhalen. Na een gesprek hierover met mijn vriend heb ik het besloten toch te doen en heb er geen moment spijt van tot op heden! 

2. Waar haal jij je inspiratie vandaan? 
Dat vraag ik mezelf ook wel eens af met rond de 12 artikelen per week. Meestal gaan artikelen over dingen die mijn bezighouden, mijn werk, hardlopen, kleding en eten. Waar ik in het begin heel erg over mezelf schrijf probeer ik tegenwoordig wat meer naar de lezers toe te schrijven. Dit houdt in dat als een onderwerp mijn interesseert ik het wat dieper ga uitzoeken zoals onlangs met het Superfoods artikel en het Bietensap verhaal

3. Hoe vaak sport je per week?
Eigenlijk 7 dagen in de week. Ik loop minimaal 3 keer per week en doe op rustdagen buikspieroefeningen. Daarnaast fiets ik iedere dag minimaal 45 minuten naar mijn werk. 

4. Hoe motiveer je jezelf als je geen zin hebt om van de bank te komen?
Ik zou zeggen geef jezelf op voor het Dreamteam zodat je iedere maand pagina groot in een blad staat, een betere motivatie om te gaan is er bijna niet. Meestal plan ik op vrijdag avond de trainingen voor de komende week in mijn hoofd in, die avonden blok ik ook echt, er moet wel iets heel erg leuks tussen komen wil ik mijn hardlopen verplaatsen. Vriendinnen vinden het soms wat gek omdat ik die afspraak immers alleen met mezelf heb staan, maar voor mij werkt het. Ik schreef er trouwens ooit een artikel over, 10 tips om van de bank af te komen om te gaan hardlopen

5. Mogen we een kijkje in je keuken nemen door middel van een foto?
Hieronder een foto van mijn keuken, ik woon in een huurhuisje en heb dus niet de keuken van mijn dromen. Maar hij voldoet en zeker met de oven die ik van mijn vader heb gekregen ben ik erg blij! 

6. Wat mag in jouw koelkast echt niet ontbreken? 
Soya melk of amandelmelk, zonder dat kan ik mijn havermout ontbijtje maken en volgens mij is het inmiddels wel duidelijk dat dit echt mijn hoogtepuntje van de dag is! 

7. Kook je wel eens uit pakjes? 
Nee, wellicht als ik geen glutenallergie zou hebben gehad zou ik dit wel hebben gedaan voor het gemak, maar nu is het simpelweg niet mogelijk. Koken zonder pakjes doet een beroep op je creativiteit en de gerechten zijn niet alleen E-nummer vrij zonder pakje maar vaak ook nog eens veel lekkerder. 

8. Wat is je ultieme guilty pleasure?
Chocolade en dan het liefst van Tony’s of Milka Daim. Ik heb de afgelopen 2 weken nog geen chocolade gegeten, tenminste niet iets wat ik echt kwalificeer als chocolade en dat valt me zwaar. Je kunt me er namelijk echt voor wakker maken, al kun je me ook wakker maken voor sushi. 

9. Wie is jouw stijlicoon?
Als ik er een zou moeten kiezen dan is het Kate Middleton. Ik vind haar stijl heel mooi, het is vrouwelijk, chique maar toch ook modern. Met haar zou ik wel een kledingkast swap willen doen. 

10. Wat is jouw favoriete beautyproduct?
Oh hemel, nu ga ik door de mand vallen, als ik namelijk ergens op bespaar en me niet druk om maak is het om beauty producten. Qua merk kies ik wel standaard voor Rituals, vooral de dag en nacht crème vind ik erg fijn, maar mijn favoriet ik toch wel de lipgloss van rituals met appel smaak. Dus als ik iets zou moeten kiezen is het de apple lipbalsem van de Rituals. 

11. Waar word je blij van? 
Ik wordt heel blij van mijn vriend, lekker eten, mooi weer, vakanties, vriendinnen en shoppen. Heb ik een goede work-out achter de rug dan ben ik erna meestal ook heel blij en vrolijk. Eigenlijk wordt ik van best veel dingen blij, zo ook dat ik het zo naar mijn zin heb op mijn nieuwe baan en dat de blog zo onwijs aan het groeien is. 

Zoals het hoort zal ik zelf ook een blog nomineren en ik kies voor Rosanne van de blog Life By Rosie. Door haar reis naar Indonesië enige tijd geleden ben ik haar blog gaan volgen en sindsdien lees ik haar verhalen iedere dag met veel plezier. Wat ik te prijzen vind aan Rosanne is dat zij laat zien dat je geen Chanel tas, liters peperdure parfum of designer schoenen en kleding nodig hebt om gelukkig te zijn er leuk uit te zien. Ze schrijft daarnaast over haar aanstaande bruiloft, mindstyle, heeft leuke DIY’s en recepten. Dus bij deze Rosanne, je hebt een dubbel en dwars verdient! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.