Marathon: Nog 2 weken

31.03.2014
Vandaag over 2 weken sta ik aan de start van de Rotterdam Marathon, de grootste fysieke uitdaging van mijn leven. 42 kilometer rennen, met als tegenprestatie eeuwige roem, een vinkje op mijn bucketlist, de herinneringen en een medaille. 
Iets wat me een jaar geleden nog onmogelijk leek zal over 2 weken waarheid worden, ik loop de marathon. Mijn voorbereidingen waren de afgelopen weken niet altijd ideaal, een nieuwe baan, stress, oververmoeidheid en een gebrek aan ijzer en vitamine B12 zorgde voor 2 niet zo geslaagde wedstrijden, zoals de 20 van Alphen en de CPC. Maar een ding weet ik zeker, die marathon ga ik uitlopen! Ja ik weet het, ik heb er de afgelopen tijden nog wel eens over getwijfeld, maar nu weet ik het zeker!

Een top tijd, nee dat gaat het niet worden. En wandelen mag dan misschien wel not done zijn, als ik het moet doen om hem te kunnen uitlopen dan ga ik gewoon een stukje wandelen. Wat er ook gebeurt ik loop hem uit en hoe hard dit misschien ook klinkt, maar ik loop die marathon uit als ik het, het laatste wat ik doe!

En nog iets weet ik heel zeker, want het gaat geweldig worden. Zaterdag’s vertrek ik met mijn vriend naar Rotterdam, ga ik veel te lang over de expo lopen, ga ik die avond sushi eten [volgens mijn diëtiste een ideale combinatie tussen koolhydraten en eiwitten en tevens ook de enige mogelijkheid voor een koolhydraat rijk doch glutenvrije maaltijd] en dan gaan we lekker vroeg slapen. De volgende dag staat mijn lieve vriend bij de finish samen met mijn beste vriendin, mijn schoonfamilie en nog wat andere vrienden. 

Het gaat pijn doen, ik ga mezelf vervloeken en ik ga spijt hebben, maar dat alles ben ik vergeten als ik de Coolsingel op loop en over de finish kom! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.