Mijn nieuwe huisgenoten

19.03.2014
In mijn weekly diary zag je ze wellicht al even voorbij komen, mijn nieuwe huisgenoten. Sinds afgelopen zaterdag woon ik namelijk niet meer alleen maar heb ik 2 huisgenoten en niet zo maar 2 huisgenoten, The Duke and Duchess of Cambridge! 
Ja mensen, onze relatie is een nieuwe fase in gegaan, geen hond of kat voor ons maar vissen. Hoewel het eigenlijk meer mijn vissen zijn en mijn vriend ze bij voorbaat al weigert te verschonen heeft hij er wel 1 geadopteerd. Omdat ik alleen woon en nogal veel praat vond ik het wel leuk om beestjes te hebben als gezelschap. Een hond had natuurlijk mijn voorkeur maar dat zou echt niet kunnen en een kat, tsja ik ben niet zo een katten mens…. Dus kwam ik uit op vissen! 

De bak waar ze in zwemmen is een beetje in de stijl van een Bounty strand met lichte steentjes en zand, een waterplant en schelpen die ik uit Thailand heb meegenomen. 

De namen: 
Al zo lang ik op mezelf woon roep ik dat ik graag vissen wil. Hoewel het ooit allemaal begon met het gehele Engelse koningshuis ben ik daar enigszins van terug gekomen omdat dat toch wel erg veel vissen zouden worden. Om die reden besloot ik het er [voor nu] maar even bij twee te houden en koos voor de leukste leden oftewel the Duke and Duchess of Cambridge. Zoals ik al eerder schreef is Kate, the Duchess of Cambridge mijn ultieme stijlicoon en zou ik maar al te graag een kledingkast swap met haar willen doen! 

Het enige probleem is, wie is wie? Ze zijn goed uit elkaar te houden maar zal ik de witte vis, die groter is dan de gestipt oranje vis The Duchess noemen of zal ik de kleine gestipt Oranje vis the Duchess noemen? Mijn eerste ingeving was de kleine The Duchess te noemen maar vrijwel iedereen om mij heen zegt dat het andersom zou moeten zijn.

Wat vinden jullie?
Wit is the duke en oranje is the duchess
Of
Wit is the duchess en oranje is the duke

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.