Music on the Run

17.03.2014
Picture

Hardlopen en muziek luisteren gaan bij mij hand in hand, zonder oordopjes en telefoon ga ik simpelweg niet lopen. Maar waar laat je, je telefoon tijdens het lopen? Alle opties heb ik reeds uitgeprobeerd en ik heb allerlei smartphone banden gehad waarvan er geen een bleef zitten, tot ik de Muvit ontving.
Ooit begon ik met hardlopen met mijn MP3 speler in mijn hand, niet veel later kocht ik mijn eerste smartphone armband bij de Perry, maar na de nodige kilo’s zijn afgevallen waren ook mijn armen geslonken en bleef de band niet meer zitten. De volgende optie werd het kontzakje van mijn tight, hoewel deze optie prima kan werken als je niet zweet werd de levensduur van mijn telefoon ernstig aangetast door de blootstelling aan al die liters zweet.
Ook de zakjes in shirtjes en jasjes werden dus getest, maar omdat deze vaak toch een beetje los zitten is het niet erg comfortabel om telkens het geklots van je telefoon te voelen.

Sinds afgelopen zomer liep ik toch maar weer met een smartphoneband die door een zweetbandje omhoog gehouden werd als ik met blote armen liep. Niet ideaal maar beter dat geen geen muziek. Maar onlangs ontving ik de Muvit.

Nu denken jullie, goh dit is toch een vrij normale sportarmband? Jep klopt, alleen is deze ook geschikt voor mensen met dunne armpjes. Wat ik daarbij erg fijn vind aan deze band is dat het scherm gewoon bediend kan worden ondanks het plastic, het sleutel vakje en de reflectorische band die voor net even wat extra veiligheid zorgt in het donker.

Ik ontving mijn hoesje van MobielBereikbaar waar ze het hoesje voor verschillende telefoons aanbieden, zo heb ik hem voor mijn Iphone 5 maar hij is er bijvoorbeeld ook voor Samsung Galaxy S4. De band is te verkrijgen in verschillende kleuren en kost €21,95.

Picture

Picture

Picture

Picture

Meer tips over het lopen op muziek en waar je op zou kunnen letten bij het samenstellen van je playlist kun je terug vinden in het artikel dat ik eerder schreef over Hardlopen op muziek. En omdat ik onlangs mijn playlist voor het hardlopen op Spotify weer even een update heb gegeven onderstaand linkje naar mijn playlist.

Loop jij met muziek en zo ja, waar laat jij je telefoon? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.