My addiction: Hart of dixie

09.03.2014
Ken je dat, je begint aan een serie en kunt niet meer stoppen met kijken. In die fase zit ik momenteel. Ik verslind de afleveringen van Hart of Dixie bij het leven en kan niet meer stoppen. Niet alleen vind ik het een leuke verhaallijn, ook haal is er de nodige fashion inspiratie vandaan!
Voor iedereen die de serie niet kent,  de serie gaat over dokter Zoe Hart die na haar afstuderen haar droom na jaagt door in een New Yorks ziekenhuis te gaan voor een opleidingsplek. Helaas wordt ze afgewezen en besluit je een oud aanbod aan te nemen. Het oude aanbod houdt in dat ze in een huisartsen parktijk in een klein afgelegen dorpje aan de slag kan. 

Uiteraard is het heerlijk om te zien hoe een New Yorkse zich moet aanpassen aan het simpele leven in het dorpje waar in geen velden of wegen een Starbucks of bageltentje te vinden in. Een ding dat Zoe wel heeft meegenomen uit New York is haar goede smaak voor kleding en stijl. 

De signature stijl van Zoe Hart zijn shortjes en alle kleuren, maten en modellen. Wie dacht dat een short alleen kon voor op een vakantiebestemming of tijdens een hittegolf heeft het mis, hoe leuk en gekleed staan deze combi’s!? Ik ga in ieder geval op zoek naar wat nieuwe shortjes!

Kennen jullie Hart of Dixie?

Ow en onderstaande mannen doen ook nog eens mee, niet slecht toch? 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.