My Weekly Diary

04.03.2014
Afgelopen week was weer een bijzondere week, het begon op de coolste baan van Nederland en werd afgesloten met een medaille bij de 20 van Alphen. Tussendoor bakte ik weer eens een bananenbrood, ging ik naar de verjaardag van mijn schoonzusje en at ik sushi. Bekijk mijn week, van dag tot dag. 
Maandag:
Geen bijzondere dag was de maandag. In de avond zou ik aanvankelijk met een vriendinnetje nog wat gaan drinken maar helaas kon ze uiteindelijk pas om 22:00 afspreken, voor mij wat te laat aangezien ik gewoon moest werken de volgende dag. Helaas hoorde ik dit nieuws pas rond 21:00 uur waardoor het eigenlijk al te laat was om me nog te gaan omkleden en te trainen, ook qua etenstijd had ik niet echt rekening houden met een training. Ik probeerde nog wel te lopen, maar het was al laat en ik voelde me onveilig in de buurt waardoor ik na een paar kilometer weer naar huis ben gegaan. 
Dinsdag:
Eerder dan normaal zit ik aan mijn havermout ontbijtje, ik heb om 08:00 een afspraak bij de fysio, waarna ik door fiets naar mijn werk. Uit het werk fiets ik snel naar huis om me om te kleden, ik gooi een portie erwtensoep in de magnetron en weet binnen 30 minuten ready to go te zijn. Ik hou van de erwtensoep van mijn moeder en vries altijd vele porties in zodat ik op die soort momenten snel en voedzaam kan eten. Om 19:00 uur begon de marathon informatieavond bij de Loperscompany waar ook ik een woordje zou gaan doen. Ik vertelde over mijn motivatie om de marathon te lopen en over hoe ik het hardlopen combineer met de rest van mijn drukke leventje. Na de presentatie heb ik nog enige tijd met de aanwezige fysio gesproken en met Lara van Urban Runners, zij liep vorig jaar NY. Omdat het al laat was kroop ik bij thuiskomst snel in bed. 
Woensdag:
Net als de maandag was ook de woensdag niet erg bijzonder. Als avondeten maakte ik quinoa met champignons, waarna ik aan de slag ging met het een update van het bananenbrood recept en de energy repen. Toen ik al mijn baksels op het rooster van het fornuis had staan om te laten afkoelen ging ik naar buiten. Tijdens het afbakken had ik me al omgekleed en me mentaal voorbereid om te gaan trainen. Nee ik had geen zin, maar ja ik moest gaan. Ik liep 14 kilometer op wedstrijdtempo. Het ging lekker en na een kilometer of 3 was ik blij dat ik was gegaan. Na het lopen moest ik even snel iets afgeven aan de huisgenoot van mijn vriend, mijn vriend had voetbal training dus ik verwachtte hem niet te zien en kwam dan ook half bezweet in hardloop outfit aan. Terwijl ik aanbelde kwam hij net aan fietsen, perfecte timing beide om 22:30 voor de deur. We hebben tegenwoordig wel vaker dat we elkaar toevallig tegen komen zonder het af te spreken. We wonen natuurlijk ook maar 500 meter van elkaar vandaan, maar toch. 
Donderdag:
Een uitgebreid verslag van de donderdag kun je in de plog lezen. 
Vrijdag
Als mijn vriend bij me slaapt duurt mijn ochtend ritueel standaard een half uur langer, gelukkig weet ik dat inmiddels en zet ik mijn wekker een half uur eerder. Dat half uurtje viel me zwaar, we gingen pas om 01:00 slapen en 5:30 uur later ging de wekker alweer… Na het douchen en aankleden ging ik aan de havermout en naar mijn werk. Er hing een echte vrijdag middag bimbo sfeer op de etage vanaf vroeg in de morgen. Na het werk ga ik gelijk door naar het centrum van Amsterdam voor de borrel van mijn vriend’s werk. na de super gezellige borrel had ik verschrikkelijke honger en trakteerde we ons zelf op een etentje bij ons favoriete Sushi restaurantje en traditie getrouw moest dat natuurlijk ook nog worden afgesloten met een mac Flurry.
Zaterdag
Wat zo leuk begon, ging al snel mis. Over zaterdag wil ik niet meer te veel nadenken en ik wil het er al helemaal niet meer over hebben.  Voor niets ging ik met de trein op pad om mijn nieuwe fiets op te halen die er niet bleek te zijn, dag 3 uur reizen en nog steeds geen fiets. Tussendoor werden mijn plannen voor de volgende dag ook nog eens vrij bruut afgezegd en kwam mijn vinger tussen de deur waardoor ik rond loop met een blauwe nagel. Enige lichtpuntje was het leuke pakketje dat ik mocht ontvangen. 
Zondag
Na een kort nachtje met 3 uurtjes slaap besloot ik toch maar wel te gaan lopen in Alphen. Van de stress werd ik wakker met spierpijn, maar dat zou wel weg gaan na een paar kilometer dacht ik. Het ging natuurlijk voor geen meter, en zeker niet als je weet dat ik zaterdag alleen havermout en een reep chocolade at. Goed ik ging door, iedereen heeft wel eens een dipje en ik zou mezelf er niet onder laten pakken. De tijd verdient niet de schoonheidsprijs, maar ik heb het gedaan en dat is het belangrijkste! Thuis dook ik snel mijn bed in. 
Hoe was jullie week?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.