My weekly Diary

25.03.2014
Afgelopen week stond in het teken van lekker en gezond eten, veel slapen, veel sporten en gezelligheid met mijn lieve vriendinnetjes. Ook liep ik mijn laatste lange duurloop voor de marathon en ruimde ik weer eens mijn kledingkast op. Bekijk mijn week in foto’s van dag tot dag. 
Maandag – Dinsdag – Woensdag
Maandag begon weer veel te vroeg bij de fysio om 08:00 maar gelukkig heb ik nu geen last meer van mijn blessure [even afkloppen]. Op het werk scheen het zonnetje naar binnen en ging ik snel aan het werk.  Uit het werk fietste ik naar de Jumbo om glutenvrije spullen te kopen, de Jumbo zit helaas niet in de buurt dus ik moest er behoorlijk voor om fietsen. Eenmaal bij de kassa was ik mijn pinpas vergeten… grrr and again… gelukkig kon ik met mijn creditcard betalen [hoezo overdreven voor een totaal bedrag van 15,50….]Thuis ging ik boxen en werkte ik me in het zweet met verschillende andere oefeningen. Dinsdag was niet heel bijzonder en na het werk moest ik even naar het OLVG voor prikken voor de B12. Eenmaal thuis ging ik snel koken en hardlopen en lag ik uiteindelijk door een nog duistere reden weer veel te laat in bed. Woensdag was natuurlijk de dag van de verkiezingen die ik al uitvoerig in de plog heb beschreven. 
Donderdag – Vrijdag
Donderdag, de dag dat het zo lekker warm was, maar wat had ik het weer koud, waarschijnlijk door het tekort aan ijzer en B12. Uit het werk fietste ik naar de stad omdat ik verkeerde kaartjes had gereserveerd voor de film van vrijdag en die snel even om moest ruilen, daarna kocht ik de nieuwe Runner’s World. Thuis maakte ik een snelle risotto waarna ik ging hardlopen. Net op tijd voor Wie is de mol kwam ik thuis en deed ik tijdens het programma de nodige squats en arm oefeningen. Vrijdag kwam ik doorweekt aan op het werk en heb ik het de hele dag verschrikkelijk koud gehad. Uit het werk ging ik naar SLA waar ik at met vriendinnetje Zowy. Onder het genot van thee en latte’s kletste we bij waarna we naar de bioscoop gingen waar ook vriendinnetje Lotte was. We gingen naar Hartenstraat een geweldige lekkere weg kijk film waar je niet bij na hoeft te denken en lekker om kan lachen. 
Zaterdag – Zondag
Hoewel ik mij had voorgenomen een beetje lekker uit te slapen werd ik al om half 7 wakker. Ik deed mijn best nog in te slapen maar om 9 uur staakte ik deze pogingen en ging ik aan de slag met mijn alle lange to do lijstje voor het weekend. Ik Maakte het huis schoon, draaide 4 wasjes, ruimde mijn tijdschriften op, kledingkast en gangkast. Resultaat is dat een tas vol oude tijdschriften heb, een berg kleding/schoenen en tassen op marktplaats heb staan en 5 keer naar de vuilniscontainer ben gelopen. Vervolgens ging ik naar de Turkse Supermarkt om verse munt, fruit en dadels te kopen, heerlijk dergelijke winkeltjes in de buurt te hebben waar je kwalitatief super goede producten kan kopen voor hele kleine prijsjes. Daarna ging ik naar Beversport in Amsterdam om gel snoepjes te kopen waarna ik snel naar het voetbalveld fietste om mijn vriend te kunnen zien spelen. Na het voetballen deden we boodschappen en kookte we pasta pesto. De volgende dag stond er een duurloop van 35 km op het programma maar uiteindelijk ging ik pas om half 2 weg, het lukte me gewoon niet om eerder weg te gaan, 35 km in je eentje is immers niet niks. Het ging lekker en toen ik thuis kwam at ik snel een bakje kwark en ging douchen. Ik was lui en at een bakje erwtensoep die nog in de vriezer lag. Na het eten kwam mijn vriend en bleven we eigenlijk net iets te lang kletsen en dus veel te laat slapen. 

Heeft iemand interesse in een tas oude tijdschriften? Je mag de tas gratis op komen halen in Amsterdam, anders gooi ik ze zaterdag in de papierbak. De spullen die ik op marktplaats zetten, kun je hier vinden. 

Hoe was jullie week? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.