My weekly Diary

18.03.2014
Zoals iedere maandag is het weer tijd voor een weekly diairy. Deze week ging het lopen gelukkig weer wat beter en sliep ik een stuk meer dan de afgelopen weken. Het weer zat ook nog eens mee en mijn nieuwe schoenen kwamen binnen. Ook woon ik sinds zaterdag niet meer alleen en heb ik nu 2 huisgenootjes!
Maandag
De dag begon al weer veel te vroeg omdat ik om 08:00 bij de fysio moest zijn. Mijn hoofd zat nog een beetje bij de CPC en het liefst had ik nog uren tegen mijn vriend aan gekropen en hadden we nog een chill dagje samen gehad. Altijd jammer dat een weekend maar 2 dagen telt…. Op kantoor kregen we die middag een rondleiding door de studio’s en zag we een stukje van de opnames van ‘Wie ben ik’ zag we het complex van Fox Sport en de GTST studio’s. Mijn thee zakje was wel erg positief over mij. Uit het werk ging ik naar de supermarkt om zalm te kopen want daar had ik al de hele dag zin in, eenmaal in de rij bij de kassa kwam ik er echter achter dat ik mijn portemonnee was vergeten… shit. Gelukkig merkte ik het nog net op tijd maar ik had geen zin om mijn pas op te halen en weer terug te gaan dus besloot ik brood met gebakken eieren te eten. Om het goed te maken mijn pakketje er met mijn nieuwe schoenen. Helaas loop ik nu uit voorzorg even niet op hakken maar zijn ze niet beeldig? 
Dinsdag
Hoe mijn dinsdag er uit zag konden jullie al lezen in mijn plog. 
Woensdag, Donderdag & Vrijdag
Al vanaf maandag had ik zin in zalm dus besloot ik het woensdag avond ‘eindelijk’ te eten. Voor de rest was de woensdag een dag als alle andere waarop ik wel een 15 kilometertje liep na het eten. Donderdag werd ik wakker met de melding dat het nog maar 70 dagen is tot we naar Indonesie gaan, jeeeh! Die dag fietste ik zoals gewoonlijk weer van en naar werk en na werk fietste ik ook nog even naar de Rai om een huisje voor mijn nieuwe huisgenoten te scoren. Vrijdag was er een apres ski borrel op mijn werk en was de bar in winterse stemming, collega thomas was direct verlieft op het hert. Die avond ging ik langs de Intratuin voor een plantje en steentjes voor mijn nieuwe huisgenoten, bij deze een shot van boven van hun huisje. Ik at 2 bolletjes met tartaar, jummie en een goede manier om weer me weer wat beter te voelen door het rode vlees. S’avonds ging ik een beetje bloggen. 
Zaterdag & Zondag
Zaterdag besloot ik voor de verandering eens met een smoothie te ontbijten, niet zo zeer omdat ik er zin in had maar de 2 bananen die ik had liggen waren eigenlijk al te rijp voor normale consumptie. Ik zorgde er voor dat ze de avond er voor al in stukjes in de vriezer lagen en deed ze samen met nog 3 kiwi’s in de blender, heerlijk! Na het ontbijt was het pas 09:10 ik had express mijn wekker vroeg gezet om 2 nieuwe huisgenoten te gaan halen. Bij de dierenwinkel heb ik uiteindelijk voor een witte en een wit met oranje visje gekozen. Over deze 2 huisgenoten morgen meer. Na het grote vissen avontuus klede ik me om en ging ik richting de voetbalwedstrijd van mijn vriend. Het was verschrikkelijk koud en ik had me veel te zomers gekleed dus deed ik zijn trainingsjasje aan. Ze speelde helaas 2-2 gelijk maar staan nog wel op nummer 2 in de competitie gelukkig, dit is trouwens weer een ander team dan Chollers Utd. Eenmaal thuis besloot ik voor een salade met biefstukreepjes te gaan en de foto doet geen recht aan de smaak want het was echt heel erg lekker! De zak M&M’s die ik tijdens het whatsappen met een vriendinnetje leeg at heeft de foto niet eens gered…. schaam…

Zondag zette ik mijn wekker op tijd want er stond een 32’tje op het programma. Ik doe dergelijke duurlopen altijd het liefst zo vroeg morgen zodat ik nog iets aan mijn dag heb en daarbij moest ik om 4 uur fris en fruitig zijn voor een afspraak. Ik ontbeet met havermout met een halve dessertlepel Whey protein [koekjes smaak], amandelmelk, 1/3 banaan, gedroogde abrikozen, nootjes, gojibessen, rozijnen en lijnzaad. Als ik de tijd heb vind ik het altijd leuk er een feestje van te maken en het zag er, al zeg ik het zelf, weer lekker uit! Na een uur wachten die ik doorbracht met een aflevering Hart of Dixie ging ik van start. Ik leip heerlijk en besloot alleen bij 27 kilometer even te wandelen door een flesje water te kopen op de nieuwmark bij een kraampje. Ik voelde me voldaan maar vies na afloop en door snel onder de douche. Hoe ik er uit zie na het douchen? Tadaa selfie time! Omdat ik de laatste tijd veel snoep [doe ik altijd als ik verdrietig ben en slecht slaap] en mijn afspraak om 4 uur niet door ging, vond ik dat ik extra moest sporten en dus deed ik ‘even’ 100 squats, 250 buikspieroefeningen en ging ik met mijn dubles aan de slag en deed ik 4×10 herhalingen met 3 verschillende arm oefeningen. Daarna was het tijd voor het eten wat ik vergat te fotograferen, ik at 2 broodjes met roomkaas, bieslook en ei. Een uur later at ik als toetje vanille kwark met diepvries mango, fruit en noten. Niet veel later kwam mijn vriend en keken we nog wat tv op de bank. 

Hoe was jullie week? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.