My weekly diary 

11.03.2014
Wat was het afgelopen week heerlijk weer en wat is het nog steeds heerlijk weer. Al die vitamine D doet me goed en het is heerlijk om ’s morgens in de zon naar werk te fietsen. Afgelopen week hield ik hardlooprust, nou ja, rust ik liep zondag wel gewoon de halve marathon bij de CPC en verder moet ik natuurlijk de nodige kilometers afleggen om mijn fiets te testen! 
Maandag – Woensdag: 
Maandag morgen werd ik wakker met 3 blaren op 1 teen en een finish foto van Alphen via Twitter. Opstaan was vrijwel onmogelijk door de enorme dosis spierpijn, zo erg als maandag had ik het nog nooit ervaren. Erg lang kon ik er niet bij stilstaan want om 08:00 moest ik al bij de fysio zijn. Het enige waar ik geen last van had was op dat moment mijn enkel, maar toen ik naar buiten liep bij de fysio deed ook die pijn. De dag ben ik doorgekomen en ik ben vroeg gaan slapen met mijn vriend. Dinsdag was niet anders dan anders, behalve mijn telefonische interview voor de Runner’s Wolrd met Marius, altijd lachen met hem! Woensdag begon ik met koolhydraatstapelen na mijn werk en maakte ik Pasta Pesto. Lopen deed ik maandag tot woensdag alleen naar de metro en van de metro naar werk en huis en om boodschappen te doen. Ik besloot rust te houden. 
Donderdag:
Donderdag was plog dag en de dag dat ik naar Wormerveer [of all places] ging om mijn fiets op te halen. Het hoe en wat van de hele donderdag kun je lezen in de plog
Vrijdag – Zaterdag:
Vrijdag was een dag als alle anderen ik ging naar mijn werk en bleef daar ook nog even borrelen voor ik thuis aan de pasta ging. Ik maakte pasta met spaghetti saus. De nieuwe glutenvrije pasta van de Ekoplaza die ik heb ontdekt is zo lekker dat ik liever pasta eet dan spaghetti. Natuurlijk was vrijdag ook de eerste dag waarop ik met mijn nieuwe fiets door de stad ging en nog steeds ben ik zo happy met mijn fiets! Zaterdag ruime ik wat op in mijn huisje, ging naar de Nike outlet in Osdorp en kocht niets [!!!!], legde mijn spullen klaar voor de CPC en at uiteraard weer pasta. Mijn vriend kwam toen ik al in bed lag en om 11 uur sliepen we al, een nieuw record. 

Zondag:
De dag van de CPC, en wat was het heerlijk weer zeg! Samen met mijn vriend vertrok ik per trein naar Den Haag waar ook de rest van het Dreamteam was. Hoe de loop ging ga ik jullie vanmiddag uitgebreid vertellen, maar 1 ding ga ik vast verklappen, ik ben over de finish gekomen. Waarom dat zo bijzonder is lezen jullie ook vanmiddag. Na de loop en na lang te hebben gekletst met het dreamteam en de trainer vonden mijn vriend en ik het wel leuk om in Den Haag te gaan eten. Al snel vonden we op plein 19 een leuk tentje waar we heerlijk hebben gegeten en waar mijn vriend zich even een hardloper waande toen hij mijn medaille om hing. Het zal voor hem volgens mij een kwestie van mijn medailles blijven lenen worden want hoewel hij heel sportief is, is het absoluut geen hardloper. Na het heerlijk eten gingen we naar huis waar we lekker nog even tv keken en snel ons bedje in doken. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.