New in: Home stuff

14.03.2014
Dat ik een zwak heb voor hardloopkleding is jullie inmiddels wel bekend, maar mijn zwak voor spulletjes voor in mijn huis is lichtelijk onderbelicht op mijn blog en dat terwijl ik er waarschijnlijk maandelijks net zoveel geld aan uit geef als aan hardloopkleding. Mijn nieuwe aanwinsten zijn een plaid en een kaasplank van steigerhout. 
Als ik iets leuk vind is het speuren op interieur webshops en Pinterest. Uren kan ik me vermaken met het kijken naar huizen met kookeilanden, geweldige woonkamers met enorme plafonds en om het maar gewoon nog niet eens te hebben over kelders waar een fitnesskamer in gesitueerd is. 

Omdat mijn eigen huisje maar 42 m2 is en al die Pinterest dromen en inspiratie niet tot uiting kunnen komen op die oppervlakte blijft het vaak bij dromen en louter accessoires kopen. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld 5 plaids, er ligt er 1 naast mijn bed, 1 ligt er een op het voeteneinde, en er liggen er 3 op de bank. Wat ik er mee doe? Deels liggen ze er ter decoratie maar zeker ook ter verwarming, ik kruip namelijk maar wat graag op de bank onder een dekentje hoe kneuterig dat er misschien ook uit mag zien. Een andere manie die zich lijkt te voltrekken in mijn huis is die van de houten snijplank/kaasplank. Begon het ooit allemaal met een houten snijplank uit een kerstpakket van mijn vader die ik me toe eigende, toen onlangs Marqt een actie had waarbij je kon sparen voor een houten kaasplank liet ik me volledig gaan in de winkel om aan het benodigde aantal zegeltjes te komen. Of ik ze gebruik om op te snijden? Nee, dat is zonde, ik snap ook niet hoe mijn vriend het in zijn hoofd haalt om uien te gaan snijden op mijn houten plank, dat is toch zonde, daar gebruik ik namelijk die lelijke gekleurde plankjes voor. De houten planken zijn ter decoratie en voor de [food] foto’s.  

Bovenstaande doet vermoeden dat als ik iets niet nodig heb het een plaid en houtenplank zou zijn, maar niets is minder waar. Tijdens wat struinen op het internet kwam ik op de webshop van Tess terecht, die naast een blog ook een webshop heeft met home deco spulletjes [en trouwens ook sjaals]. Ik werd op slag verliefd op de houten kaasplank van steigerhout en nog voor ik het wist was hij zo in mijn virtuele winkelwagentje beland. Het lichte hout en de grote afmeting maakte de plank perfect voor op tafel en als ondergrond voor het maken van foto’s. 

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat er nog iets bij kwam in het winkelwagentje. Toen ik namelijk in mijn ooghoek de categorie plaids zag moest ik even kijken en binnen mum van tijd lag het beige plaid in het wagentje. Zoals gezegd ben ik gek op plaids en ik wilde graag nog een mooi beige plaid voor op mijn stoel, niet alleen ter decoratie maar ook zodat ik deze lekker om kan slaan zodra ik de stoeltjes weer in de deur opening van het balkon kan zetten tegen de tijd dat het weer wat warmer wordt. Om de schade aan mijn bankrekening verder te beperken besloot ik mijn sessie daar bij te laten maar er zijn nog heel veel items te vinden in de webshop die een heel mooi plaatsje verdienen in mijn huis, zo ben ik bijvoorbeeld verliefd op de lichtroze vaas die in de webshop staat. 

Hoewel ik al vrij gelukkig werd van het bestellen werd het alleen nog maar leuker toen ik het pakketje met mijn bestelling van de webshop ontving. Beide producten waren mooi ingepakt voorzien van een mooi roze lint en een leuk briefje waarmee ze me heel veel plezier wenste met mijn bestelling. Op onderstaande foto’s is te zien dat dit wel is gelukt! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.