Plog 11 maart

13.03.2014
Gisteren ben ik wakker geworden maar niet ontwaakt. Gelukkig viel de drukte op mijn werk mee en was mijn spierpijn ook nog eens verdwenen. Om mijn lichaam toch een beetje tot rust te laten komen besloot ik niet mijn standaard dinsdag rondje te lopen maar in plaats daarvan fietste ik wel 15 kilometer kriskras door de stad. 
Foto 1: Ik werd wakker met het mailtje van Marathon-Photos.com dat de foto’s van de CPC inmiddels online stonden. Nieuwsgierig als ik was ging ik gelijk kijken, helaas bleken de foto’s niet bijster leuk te zijn.
Foto 2: Mijn agenda die ik amper bijwerk de laatste tijd en waar ik met mijn slaaphoofd een dubbele afspraak in constateerde en ook nog eens een dodelijke fout maakte door op te schrijven dat we 13 maanden hadden, terwijl het er gisteren al 15 waren…. oeps. 
Foto 3: Havermout maken, het is inmiddels 07:50 en ik ben nog steeds niet wakker….
Foto 4: TV kijken en ontbijten, heerlijk, ik hou van het ontbijtjournaal. 
Foto 5: De schoonmaakster komt dus ik leg een briefje neer en haar geld. 
Foto 6: Op de fiets naar kantoor. 

Foto 1: We hebben een bewaakte fietsenstalling op kantoor waar ik sinds de komst van mijn nieuwe fiets dankbaar gebruik van maak.
Foto 2: Ik was toch wel benieuwd hoeveel kilometer het fietsen is naar werk dus installeerde ik de fiets app van Runkeeper. Het blijkt precies 5,5 km te zijn, een mooi stukje dus.
Foto 3: Jeej laat ik net doen alsof ik wakker ben terwijl ik amper mijn ogen open kan houden…..
Foto 4: Op verzoek neem ik mijn medaille mee naar kantoor, hij is best cool!
Foto 5: De groende thee spreuk van de morgen
Foto 6: Een appeltje tussendoor omdat ik honger heb

Foto 1: In de magnetron warm ik mijn kip met groente en pasta op die ik bij mijn salade wil eten
Foto 2: Het eindresultaat van een leftover uit de magnetron en een zak sla
Foto 3: De detox thee spreuk 
Foto 4: Op de fiets richting Rai
Foto 5: Fiets Selfie en op een of andere manier een open mond
Foto 6: Wow wat is Amsterdam toch mooi op de fiets met een zonnetje

De heren van Chollers Unt. op de gevoelige plaat vastleggen. Het is het zaalvoetbal team van mijn vriend en zijn vrienden en ter eren van hun nieuwe tenue kwam ik foto’s maken. Mijn vorige verhaal over hun team was niet helemaal in de smaak gevallen bij de heren dus ik hem moeten beloven dit keer een iets positiever verhaal te schrijven. Maar met een 10-2 overwinning is daar ook alle reden toe. Hoewel ik mijn vriend natuurlijk de knapste en beste speler vind gaan mijn complimenten toch ook zeker uit naar Harm die gisteren maar liefst 2 keer wist te scoren!

Mocht je alle foto’s van de heren willen zien, klik dan hier.

Foto 1: Na de voetbal fietste we richting huis en deden we boodschappen. We maakte nasi met vis, de foto’s vergat ik te maken dus bij gebrek aan ons heerlijk maaltje alleen de foto van een kale eettafel, sorry! 
Foto 2: Vanuit bed keken we de nieuwe aflevering van Suits, ik ben zo blij dat het weer is begonnen is!
Foto 3: Ik vroeg mijn vriend of hij een keertje in zijn pauze anti blister sokken wilde kopen voor me en dus ging hij maandag gelijk voor me naar de Nike store, lief he?! 

Al met al was het weer een leuk dagje alleen ben ik de hele dag zo moe geweest dat ik moeite moest blijven doen om wakker te blijven. Wel fietste ik in totaal 15 kilometer dus heb ik gelukkig ook nog wel wat gedaan qua beweging. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.