Plog: 19/3

21.03.2014
Gisteren was het de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, maar de dag bestond uit meer dingen dan alleen stemmen en het nieuws rond de verkiezingen in de gaten houden. Wat ik allemaal uitspookte heb ik vastgelegd in een plog. 
Foto 1: Wakker worden met 250 buikspieroefeningen… Niet mijn favoriet maar wel een manier om wakker te worden
Foto 2: Selfie zonder make-up en met kleine oogjes en wallen
Foto 3: Hair done, make-up done, alleen nog mijn lenzen in
Foto 4: Een ochtend zonder havermout is gewoon veel minder leuk
Foto 5: Een hand vol pillen…. 1 vitamine pil voor sporters en de rest voor ijzer tekort en vitamine B12 tekort. Vorige week was ik zo verschrikkelijk moe dat ik bijna dacht ik opnieuw de ziekte van Pfeiffer had en de dokter liet bloedprikken. Ik bleek dus een tekort aan ijzer en vitamine B12 te hebben. Naast de pilletjes moet ik 2 keer per week een injectie halen voor de B12.
Foto 6: Tanden poetsen
Foto 7: Voor het werk stemmen, zoals ik al eerder schreef vind ik het verschrikkelijk belangrijk dat we het stemrecht dat wij hebben ook daadwerkelijk gebruiken. Er zijn zo veel landen waar nog geen algemeen kiesrecht is, dus wij moeten het koesteren en er ook gebruik van maken. 
Foto 8: Het stembureau, ik vond het een beetje genant om een stemfie te maken maar ik wil best vertellen dat ik D66 heb gestemd. Waarschijnlijk geen verrassing aangezien ik al een aantal jaren lid ben van deze partij en tot een jaar geleden zelf actief was binnen de partij. Ik moet wel zeggen dat het de laatste tijd weer een beetje begint te kriebelen dus wellicht dat ik ooit weer wat ga doen. 
Foto 9: Op de fiets naar het werk, bam weer 5,5 km gefietst. 
Foto 1: Op naar boven, als ik heb gefietst ga ik niet ook nog eens met de trap naar 6 hoog, dat is me net even te veel van het goede.
Foto 2: Ik start de dag altijd met een dubbele expresso, een kop groene thee en een flesje water/ 
Foto 3: Tussendoor een mandarijntje, ik ben zo gek op die dingen!
Foto 4: Van het eind resultaat van mijn lunch vergat ik een foto te maken maar een super oninteressante foto van de magnetron maakte ik wel. Ik at een salade met roerbakgroente en kip. Ik hou er van als de kip en groente warm zijn en dus gooide ik het in de magnetron.
Foto 5: Thee spreuk van de dag
Foto 6: Tussen 3 en 4 gaan veel collega’s altijd koffie halen in het koffietentje op de begane grond, Rumors. Vaak ga ik niet mee omdat ik niet te veel koffie wil drinken maar ik heb echt een zwak voor de soya chai tea vanille die ze er hebben en ik stond het mezelf toe om er een te halen. 
Foto 1: Het was de bedoeling dat ik naar een clinic voor Chi Running zou gaan uit het werk, maar helaas moest ik die afzeggen. Het was zo druk dat ik pas om half 8 weg ging van mijn werk en toen was de clinic al lang begonnen. Ach er zijn ergere dingen en de dag vloog voorbij omdat het zo lekker druk was, het was echt een leuke drukte met leuke werkzaamheden en dan vind ik het ook echt geen straf om zo lang te werken. Uit werk fietste ik even snel langs de App en onderweg zag ik Miss B. nog die onder politie escorte naar de Ziggo Dome ging. 
Foto 2: Ik at weer een salade [ik probeer weer gezond te eten….. poging 4353553] en hij was nog lekkerder dan de foto doet vermoeden!
Foto 3: De tulpen waren in de aanbieding bij de AH, ik vind het altijd zo leuk staan. 
Foto 4: Onder het eten keek ik uiteraard het nieuws over de verkiezingen
Foto 5: Met een volle buik ging ik toch nog maar even hardlopen, mijn nieuwe workout schema had dit nu eenmaal in de planning en aangezien de clinic voor mij niet door ging, ging ik zelf maar even 7,5 lopen. ik was zo moe dat het selfie die ik maakte tijdens het lopen echt het plaatsen niet waard is dus vandaar alleen de schoenen. 
Foto 6: Post work-out snack, yoghurt met aardbeien…. love it!
Foto 7: Een halfuurtje boxen op de Wii, serieus ik was vermoeider dan a mijn 7,5 km hardlopen. Ik ga er helemaal in op en het is ook nog eens goed voor mijn armen die wel wat training kunnen gebruiken. Zoals je ziet volgde ik onder het boxen wel het verkiezingsnieuws via de livestream op de Ipad… Je bent nieuwsjunkie of niet 😉
Foto 8: Na het douchen maakte ik vast mijn havermout voor de volgende ochtend. 
Foto 9: Bed time, uiteindelijk ben ik rond 23:30 gaan slapen toen de laatste verkiezingsuitslagen binnen waren. 
Hoe zag jullie dag er gisteren uit? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.