Plog 26 Maart

28.03.2014
Gisteren was het weer plog dag, ik liep van de ene naar de andere vergadering maar gelukkig werd er lekker voor me gekookt en had ik een heerlijke relaxte avond met 2 afleveringen van Suits. Lees het in de plog van gisteren, woensdag 26 maart. 
Na een kort nachtje ging mijn wekker om 06:45. Opstaan ging niet gemakkelijk maar na een douche van zeker 20 minuten werd ik toch een beetje wakker en begon ik aan mijn ontbijt. Ondertussen zette ik was nieuwe boeken op mijn Ipad, waaronder het boek van Isa Hoes. Ik durf het nog niet te lezen omdat ik de hele situatie van vrij dichtbij heb meegemaakt tijdens mijn stage en ik bang ben voor de emoties die er boven komen. Het nieuwe boek van Esther Verhoef, De Kraamhulp, lijkt me momenteel dus iets geschikter. Vervolgens ging ik in het zonnetje op de fiets naar het werk 
De dag bestond uit veel vergaderingen, al onze vergaderruimtes zijn vernoemd naar een van onze programma’s en ook in die stijl ingericht. Rara in welke ruimte ik dit keer zat. De Yogi tea met positieve energie was gisteren meer dan welkom en ik kan echt genieten van deze heerlijk thee. Door mijn marktplaats succes is er weer wat ruimte in de kast en dus bestelde ik iets op Zalando waarover later meer. De wortelcake die ik eerder deze week bakte nam ik mee naar kantoor om met mijn collega’s te delen en hij viel erg in de smaak. Rond 4 uur haalde ik een chai tea latte, ik ben er echt gek op, het geeft me echt even een energie kick.
Na het werk fiets ik naar huis en vind ik in de brievenbus de kaartjes voor de VIP tent van de wedstrijd van zondag. Vervolgens maak ik snel een pakketje voor Marktplaats in orde dat ik de volgende dag ga verzenden en dan ga ik naar mijn vriend. Hij staat heerlijk te koken en samen eten we, we sluiten af met een lekker toetje en 2 afleveringen Suits. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.