Plog 27/2

01.03.2014
Het was weer eens tijd voor een plog en dus plogde ik mezelf gisteren door het leven, gewapend met mijn telefoon en selfie modus ging ik naar mijn werk en de verjaardag van mijn schoonzusje. Ondertussen werd er voor me gekookt door mijn vriend en scheen in de morgen ook nog eens het zonnetje. Oftewel, mijn plog van 27/2. 
1. Hemel opstaan is vandaag lastiger dan normaal. Ik heb vannacht tot 01:00 aan de blog gewerkt en dingen geregeld. Vanmorgen om 06:00 uur werd ik wakker en moest ik naar de WC waarna ik niet meer kon slapen. Slechts 5 uurtjes slaap is niet goed voor een mens….. Wakker worden onder de douche dan maar, ik kan wel uren blijven staan, maar daar heb ik vandaag helaas geen tijd voor. 
2. Havermout met koekjes smaak en verse blauwe bessen, kan een mens beter wakker worden? [Het recept voor havermout met koekjes smaak zal ik binnenkort online zetten!]
3. Na het ontbijt is het tijd om foto’s te maken, de ochtenden zijn momenteel de enige momenten op de dag dat er genoeg licht is om mooie foto’s te maken en dus moet ik dat ook nog in de al zo stressvolle ochtenden proppen. Ik kan niet wachten tot het weer lang licht is in de avond! 
4. Bananencake, dit keer niet volgens het recept uit het hardlopers kookboek maar een combinatie van diverse recepten, hij is iets minder voedzaam als je hem maakt volgens dit recept, maar zeker net zo lekker. Wegens de grote overkill aan bananencake recepten twijfel ik nog een beetje of ik deze update wel online moet zetten, iemand interesse?
5. De energie repen die ik woensdagavond bakte moeten natuurlijk ook nog op de foto, zodat ik straks gelijk de blog online kan zetten. 
1. De zon schijnt en dus een perfect excuus om mijn wallen te verbergen onder mijn zonnebril. Ik hou van zonnebrillen, niet alleen staat het gewoon cool, mijn ogen tranen als een gek als ik in de zon kijk zonder zonnebril.
2. Het gebouw van mijn werk ziet er toch 10 keer leuker uit als het zonnetje schijnt, dan komt het wit gelijk een stuk beter uit.
3. Met de trap naar 6 hoog, een betere manier om de dag te beginnen is er bijna niet. 
4. Het uitzicht vanaf de 6de verdieping, op de foto amper zichtbaar, maar heel in de verte kan ik gewoon ‘mijn hometown’ Amstelveen zien liggen.
1. Het uitzicht vanaf mijn werkplek, het is geen tennisbaan maar het is het dak van de studio’s waar o.a. GTST wordt opgenomen.
2. Mijn lunch, heerlijke crackers van ‘Lieke is vrij'[glutenvrij] met avocado en kalkoen filet. Achteraf gezien waren 2 crackers alleen toch een beetje weinig…. Gelukkig had ik een appel en 2 mandarijnen mee om de honger te stillen.
3. Na de lunch gaat het hele legal team altijd met de trap naar boven. Wie boven komt zonder te hijgen is de winnar, tot nu toe deel ik de eerste plek met mijn baas. 
4.  Hup op naar huis en een selfie in de lift, op de een of andere manier vind ik naar beneden lopen met de trap echt onzin. 
1. Kijk nou eens wat ik aantref, mijn lieverd nog in pak. Hij gaat iedere dag in pak naar zijn werk maar is meestal al weer omgekleed tegen de tijd dat ik hem zie. Een aangename verrassing dus om hem zo te zien, wat een knapperd is het toch.
2. Zijn pak was niet de enige traktatie, hij had ook nog eens boodschappen gehaald en ging koken! We aten bij mijn vriend thuis met zijn huisgenoten en hadden spaghetti. Na een paar weken mijn visie op hun kookgewoontes te hebben uitgedragen was nu 200 gram groente per persoon, ze leren het wel! 
1. Op naar IJmuiden met de metro, trein en bus, het is een reis om de wereld om bij de zus van mijn vriend te komen maar ach je moet wat over hebben voor je jarige schoonzusje!
2. Mijn schoonzusje Sabiana was dus jarig en ze was weer zo lief een glutenvrij taartje voor me te halen. Mijn schoonmoeder doet gezellig mee met het glutenvrije gebak dus ik voel me in ieder geval niet alleen!
3. Zo ziet iemand er uit die net leest dat Ajax heeft verloren
4. Wachten op de bus in de kou om 23:00 uur, gelukkig waren we erg melig en vloog de tijd voorbij. 
5. In de lege metro naar huis en snel gaan slapen. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.