Plog 6 Maart

08.03.2014
Gisteren was het al weer donderdag 6 maart, en wat een heerlijke dag was het! Goed het moment dat de wekker ging was misschien niet favoriet maar de rest van de dag vloog voorbij met een grote glimlach! 
Foto 1: Wakker worden met het ontbijt journaal op de Ipad. Ik ben een nieuwsjunkie en zeker nu er bijna verkiezingen zijn en er zoveel onrust heerst rond Rusland, dan moet ik echt iedere paar uur even het journaal zien. 
Foto 2: Puffff mag ik nog even slapen?
Foto 3: 500 buikspieroefeningen voor ik ga douchen, bikini lichamen worden immers in de winter gemaakt…
Foto 4: Mijn agenda voor vandaag, een drukte van jewelste! Al moet ik zeggen dat 70% over fietsen gaat wat er in staat. 
Foto 5: In het journaal werd gezegd dat het voedingscentrum waarschuwt voor het gebruik van Superfoods. Als je hun artikel leest dan is dat met name gebaseerd op het feit dat als je alleen superfoods eet dat niet goed is en je moet gevarieerd eten, maar volgens mij zijn er maar weinig mensen die puur en alleen op superfoods leven dus ik vind het hele artikel nogal onzin. Maar goed dit was mijn ontbijt, yoghurt en kwark met muesli, mango en superfoods. Geen havermout voor een keertje, ik was namelijk een beetje misselijk toen ik wakker werd en dan eet ik liever iets lichters. 
Foto 6: Mijn outfit van de dag, een grijs basic shirt van de Zara met mijn nieuwe statement ketting van de Primark.
Foto 1: Met de trap naar 6 hoog, bam een beetje cardio op de vroege morgen. 
Foto 2: Ik drink Groene thee met Gember en citroen van Yogi Tea en de labeltjes zijn elke keer weer leuk. Zo erg dat ik me er gewoon altijd weer op verheug te zien wat er op het labeltje staat. 
Foto 3: Tussendoor eet ik een appeltje
Foto 4: Lift selfie onderweg naar de lunch.
Foto 5: Mijn lunch, de foto doet geen recht aan de smaak! Ik eet 2 GV crackers met avocado en kalkoen filet.
Foto 6: Mijn bureau wordt steeds meer een Stacey plekje met een theedoos en roze dopper. 
Foto 1: Een beetje onverwachts ga ik na werk gelijk naar Wormerveer of all places, omdat ik pas om 18:15 weg ga van kantoor en geen tijd heb om eerst nog thuis te gaan eten scoor ik een Quinoa salade voor in de trein bij de AH.
Foto 2: Een aanrader de salade, al heb ik de dressing niet genomen [ik ben geen dressing persoon]. Mijn lunch was vandaag niet zo erg voedzaam en dit lichte maaltijdje was dus ideaal om in de trein op te eten! 
Foto 3: Wachten op de bus in Wormerveer, wat is het daar stil zeg. 
Foto 1: Eenmaal aangekomen bij Fiets.com is het tijd om een fiets uit te zoeken, ze hebben er zo veel dat het nog best een kunst is een keuze te maken. Gelukkig heb ik me al een aantal dagen goed georiënteerd en weet ik precies wat ik wil. Sterker nog ik heb zo veel fietsenwinkel sites gezien dat ik geen fiets meer kan zien.
Foto 2: Een paar weken terug had ik al een fiets besteld, helaas ben ik door het betreffende bedrijf opgelicht en heb ik de fiets nooit ontvangen. Het geld heb ik gelukkig terug maar inmiddels zat ik al een tijdje zonder fiets, gelukkig kon ik een paar dagen de fiets van een vriend lenen, maar een eigen fiets is toch fijner. 
Foto 3: Om nu helemaal vanaf Wormerveer naar huis te fietsen vond ik iets te veel van het goede en daarbij was het al half 9 dus ging ik met de fiets in de trein. 
Tadaaaaa, mijn nieuwe fiets. Op de foto is het misschien niet zo goed te zien maar dit is een Sparta Spirit DLX, mijn nieuwe transport fiets met 7 versnellingen! Binnenkort zal ik nog even een mooi verslagje/reviewtje/fototje posten van mijn fiets. Op het moment dat ik naar huis fiets zie ik ineens een jongen wachten, het blijkt mijn vriend te zijn die me al van verre aan zag komen [zie: hij beweert Haviksogen te hebben en ik had mijn bril niet op]. De lieverd stond me dus op te wachten en kon gelijk mijn nieuwe fiets zien. 
Foto 1: Bij thuiskomst gooi ik een leftover portie pasta pesto in de magnetron dat ik de dag er voor dus ook al at. Gelukkig is het mijn favoriete pasta gerecht en vind ik het dus niet erg om het meerdere dagen achter elkaar te eten. Met het oog op de CPC van zondag zijn de koolhydraten belangrijk en daarbij had ik ook gewoon honger 😉
Foto 2: Snel steek ik de kaarsjes aan, het staat gewoon zo gezellig. 
Foto 3: Samen met mijn vriend kijken we de uitzending van ‘Wie is de mol’ terug die we beide eerder op de avond hadden gemist. Hij omdat hij moest voetballen en ik vanwege mijn fiets avontuur. Na de aflevering duiken we snel ons bed in, wie de mol is… Ik zat weken op Sophie maar vind Susan toch ook wel verdacht. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.