Praag here we come

25.03.2014
Door veranderde plannen hadden we ineens geen invulling van het lange paasweekend. Nu de afgelopen weken zeer intensief zijn geweest met trainingen voor de marathon en mijn vriend 3 keer in de week aan het voetballen is, vonden we het tijd voor quality tijd samen. Na zoeken naar leuke betaalbare citytrips kwamen we uiteindelijk uit bij Praag!
De afgelopen maanden zijn hechtisch, een nieuwe baan en intensieve trainingen zorgen er nog wel eens voor dat ik soms 5, 6 dagen mijn vriend niet zie. Hij heeft ook een drukke baan en voetbalt daarnaast soms wel 3 of 4 keer per week. Echt veel tijd samen is er dus nieten dus verheugde we ons erg op 18 april, het concert van Justin Timberlake in Arnhem. 

Vorige week kregen we echter een mail dat we onze kaartjes ook konden omruilen voor kaartjes in het Ziggo Dome, hetgeen natuurlijk veel fijner zou zijn aanzien dat lekker dichtbij is. Maar het hield wel in dat we er geen weekendje Arnhem van gingen maken. Ik begon met zoeken voor een weekendje Lissabon met vliegprijzen van rond de 350 euro haakte ik al snel af en ging op zoek naar andere bestemmingen. Uiteindelijk had ik alle steden gehad en was ik al tientallen keren geschrokken van de enorme prijzen. Maar toen was daar Praag! 

Picture

Op goede vrijdag vertrekken we vanaf Schiphol naar Praag. 4 dagen, 3 nachten blijven we in Praag en zijn we echt even samen. Via skyscanner vond ik super goedkope tickets en mijn collega Janine ging los en vond een super hotel voor een super prijs. We zullen logeren in het Panorama hotel dat op de bovenste verdieping een zwembad en fitnessruimte heeft van waaruit je over de hele stad kan kijken. 

Nu weet ik niet of ik 6 dagen na de marathon in staat ben gebruik te maken van de loopband, maar het zwembad is natuurlijk ideaal! Bijgeplaatste foto’s zeggen denk ik wel genoeg over hoe mooi het is! Daarbij is het hotel gunstig gelegen ten opzichte van het centrum. 


Hoewel ik altijd goede verhalen hoor over Praag heb ik echt geen idee wat ik gezien moet hebben, wat de hotspots zijn, wat ik gegeten moet hebben etc. Dus bij deze mijn vraag aan jullie, wat moet ik echt gaan doen als we in Praag zijn?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.