Sieraden voor een schitterende prijs

05.03.2014
Sinds een paar weken ben ik om, het meisje dat nooit opvallende sieraden droeg is ineens gek op statement kettingen die alles behalve onopvallend zijn. Een andere verandering die heeft plaatsgevonden in de afgelopen maanden is mijn liefde voor goud en rose goud en dat voor iemand die tot 6 maanden geleden nog een aversie had tegen goud en zweerde bij zilver…..
Een paar maanden geleden zag ik bij mijn vriendinnetje Zowy een ketting en ik was verliefd. Zowy was zo lief menig H&M voor me af te speuren en gaf me mijn eerste statement ketting. Niet veel later kocht ik in de sale bij de H&M ook nog een subtiel zilver exemplaar

Afgelopen weekend was ik bij de Primark in Hoofddorp en mocht van mezelf een ketting kopen, lang zoeken hoefde ik niet, want ik was op slag verliefd op de roze ketting die perfect past bij mijn nieuwe shirtjes van de ZARA. De prijs, €6,00 dus daar hoefde ik hem niet voor te laten hangen. 

Toch zorgde de ketting voor een probleem, ik heb immers rose gouden armbandjes, parel oorbellen die overal wel bij passen, maar mijn Marc by Marc Jacobs horloge is zilver. Zonder horloge kan ik niet maar een zilver horloge bij al dat goud en rose? Nope dat ging hem niet worden voor mij, maar een nieuw horloge voor €200 even kopen zag ik ook niet zitten. Dan maar geen horloge dacht ik en liep verder over het winkelcentrum. Bij de Big Bazar wilde ik even kijken, net als de Action, zo een winkel die je gewoon bijna niet over kan slaan, tenminste ik niet. Bij de Big Bazar vond ik echter hele leuke horloges voor €7,00 en ja ook in het rose goud! Lang hoefde ik dus niet na te denken en voor ik het wist was hij afgerekend en zat hij in mijn tas.

Aldus voor €13,00 heb ik er toch weer 2 leuke items bij!

Kopen jullie ook graag leuke betaalbare accessoires of ga je liever voor enkele duurdere items? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.