Spring is in the air

21.03.2014
Vandaag is de lente officieel begonnen en hoe? Met plaatselijk temperaturen tussen de 20 en 24 graden begint de lente goed. Niet alleen is 20 maart de dag waarop de lente begint, ook is het de dag van het geluk. Combineer de lente en geluk en je krijgt een lijstje waar ik gelukkig van word in de lente! 
Het zonnetje is er weer – nog even en de witte broek kan weer uit de kast – het is niet meer snijdend koud op de fiets – de bolletjes komen uit – de vogeltjes fluiten weer – Vitamine D is er weer in overvloed – de zonnebril kan weer op – Met blote voeten in ballerina’s – pasgeboren lammetjes – Bloemen in de bomen – De winterjas kan weer de kast in – De leren jasjes kunnen weer aan – de temperaturen worden weer hoger – het is weer langer licht – kleine konijntjes – paaseitjes [al heb ik er dit jaar nog geen een in huis gehaald] – De balkondeur kan weer open – Het zonnetje schijnt weer naar binnen – geen ontploft kapsel meer door het dragen van een muts – lekker op een terrasje zitten – ijsjes eten – Pasteltinten dragen – geen dikke truien meer – Heel hard trainen voor een bikini body – Hangen in het park – Een stedentrip zoeken voor tijdens het paasweekeind – en nog veel meer……


Zijn jullie ook zo vrolijk door de lente? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.