Wishlist: Spring/Summer wishlist

15.03.2014
Shoppen is naast hardlopen waarschijnlijk hetgeen dat ik het liefste doe. Resultaat is een overvolle kast en een lege portemonnee. Daarom mag ik van mezelf maar een paar nieuwe items kopen de komende 70 dagen en welke er op mijn wishlist staan zal ik vandaag laten zien plus vele manieren ze te combineren en stylen! 

Picture

Vanmorgen toen ik wakker werd zag ik op mijn telefoon dat het nog maar 70 dagen duurt tot wij [mijn vriend en ik] naar Indonesie gaan. Hoewel de tickets geboekt zijn is het door omstandigheden nog niet 100% zeker dat we gaan, maar dat betekend niet dat we ons er niet verschrikkelijk op verheugen. Zeker 2 keer per week struin ik op internet naar mooie plaatjes van Java, Borneo, Bali en Gilli en het mooie weer buiten zorgt natuurlijk helemaal voor deze uitmuntende vakantie stemming. 

Maar bij een nieuw weertype en vakantie komen natuurlijk ook weer wensen voor nieuwe items.  Maar met een bomvolle kast [note to me: ruim je kast op en update de pagina Closet Sale] zou ik toch echt moeten minderen met kleding kopen! Daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik tot aan de vakantie 1 korte broek, 1 lange broek, 1 paar schoenen en 1 blazer mag kopen. De korte broek, daar ben ik nog niet helemaal over uit, maar de schoenen, broek en blazer heb ik al helemaal uitgezocht. Als je maar een paar items koopt, moeten ze natuurlijk wel goed te combineren zijn en dus laat ik door middel van 6 items uit mijn kast zien hoe ik de 3 kan combineren. 


Onderstaande Items heb ik reeds in de kast:
Grijze spijkerbroek – Spijker short – basic shirts [H&M] – Zwarte pump met enkel strap [Bristol] – Converse sneakers
Onderstaande setjes zou ik graag willen dragen
Avondje eten 
Casual Saturday
Casual Friday at the Office
Op het terras
Day at the office
Jungle op Borneo
Naar de markt 
Vliegtuig outfit
Wishlist
Blazer H&M – 39,95

Deze blazer kan zowel zakelijk als casual denk ik, ik zal hem eerst even moeten passen in de winkel. Maar hij ziet er online erg mooi uit, mede door het patroon in de stof. 

Boyfriend Jeans H&M – 39,95

Ik durf het niet aan de broek online te bestellen dus zal van het weekend even de stad in duiken om hem te passen. Over de kleur ben ik het namelijk ook nog niet helemaal eens. Licht of toch donker?

Soane Karston Sandalen – Sarenza 89,95

Ze zijn duur, heel duur voor sandalen maar mijn hemel wat ben ik verliefd op deze sandalen. Ik ben bang dat ik binnenkort toch echt een pakketje van Sarenza op de deurmat ga vinden….

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.