Budget Sportkleding

29.04.2014
De afgelopen maanden geef ik meer geld uit in menig sportwinkel dan in de Zara of H&M. Toch hoeft sportkleding niet altijd duur te zijn, er zijn namelijk genoeg opties om op een relatief goedkope wijze er toch heel leuk uit te zien tijdens het sporten. Vandaag deel ik mijn tips om er betaalbaar maar super hip uit te zien tijdens het sporten! 
Momenteel is 30% van mijn kledingkast gevuld met sportkleding en dat betekend dat ik in de loop der jaren al heel wat geld heb uitgegeven aan sportkleding. Het afgelopen jaar is er veel kleding aan mijn collectie toegevoegd, deels doordat ik het geluk had een geweldige sponsor te hebben, New Balance, maar zelf kocht ik ook het een en ander.

Een tight van Nike kost al snel 80 euro een sport BH is al snel 40 euro en een shirtje is ook al snel 40 euro, je bent dus al snel minimaal 160 euro kwijt voor een outfit als je bij een van de merken gaat winkelen. Maar het kan ook anders en dat wil ik jullie vandaag laten zien, je hoeft namelijk niet altijd dure kleding te kopen om er super leuk uit te zien tijdens het sporten! 

Note: Ik adviseer om wel te investeren in goede schoenen! 

Lidl
Naast dat Lidl een supermarkt is die is uitgeroepen tot beste supermarkt voor groente en fruit hebben ze geregeld sportkleding in de aanbieding. Vanaf aanstaande donderdag, 1 mei, hebben ze compressie kleding in de aanbieding. Compressie kousen bieden ze aan voor maar 4,99, maar ook hebben ze broeken, shirts en sportzonnebrillen voor bedragen onder de 10 euro! Kijk op de website van Lidl voor de prijzen en het volledige aanbod. 
Forever 21
Enkele weken geleden is de eerste vestiging van Forever 21 geopend in Amsterdam, maar woon je niet in de buurt neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van deze winkel. Forever 21 biedt een groot aanbod van betaalbare sportkleding aan voor zeer leuke prijzen. Een sport BH heb je er al vanaf 8 euro, shirtjes zijn meestal onder de 15 euro en tights zijn vaak niet duurder dan 25 euro. Neem zeker eens een kijkje in de webshop of bezoek de winkel in de Kalverstraat. 
Primark
Hoewel je er helaas niet online kan shoppen en dus echt de weg naar de winkel kan maken is dat in het geval van de Primark wellicht toch wel echt de moeite waard. De winkel biedt sinds enige tijd namelijk een geruime collectie sportkleding aan. Niet alleen hebben ze broeken, sport BH’s en shirtjes maar ook hebben ze super leuke drinkbekers om je outfit helemaal af te maken. Prijzen liggen bij de Primark erg laag en verwacht dus niet dat je er jaren mee doet, maar ach een goede reden om na een jaar weer iets nieuws te kopen toch? 
H&M
De sportkleding van de H&M kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel. De H&M biedt een ruime collectie sportkleding aan waar ook ik dankbaar gebruik van maakt. Met name de sport BH’s van de H&M vind ik heerlijk. Bij de broeken heb ik helaas geregeld het probleem dat ze afzakken, maar wellicht ben ik de enige die dit probleem heeft. Bij de H&M kun je al voor 10 euro een kort broekje halen en sport BH’s zijn er tussen de 10 en 20 euro. In de webshop van H&M kun je de volledige collectie bekijken. 
Tijdens het zoeken naar foto’s voor dit artikel is mijn hart menig keer sneller gaan kloppen, maar ik houdt mij in en probeer het de komende maanden te houden bij kijken….

Waar kopen jullie je sportkleding?

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Ora 19.08.2014

    Leuk! Ik vind leuke sportkleding ook heel belangrijk. Het werkt echt motiverend. Daarom hebben we met ons sportgroepje ervoor gekozen om matchende outfits te laten ontwerpen bij SA Wear. Heel tof en we zien er allemaal mooi uit. We combineren dit allemaal met items van andere merken. Dat maakt elke outfit toch weer eigen. 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.