De Marathon: Zaterdag

15.04.2014
Gisteren liep ik de Marathon en al die verhalen en belevenissen moeten natuurlijk gedeeld worden. Omdat het er zo veel zijn splits ik het een beetje op en dus vandaag de dag voor de Marathon. Nee dat was geen dag waarop ik met mijn benen om hoog zat, maar een super leuke dag met het Dreamteam, Runner’s World en New Balance! Er zijn lekker veel foto’s gemaakt dus naast veel lees plezier ook veel kijk plezier. 
Met een koffer vol spullen vertrokken mijn vriend en ik zaterdag morgen naar Rotterdam. Dankzij New Balance hadden we de mogelijkheid te slapen in het NH-Atlanta hotel op de Coolsingel. Een prachtig hotel met een kamer met uitzicht op de finish. Al zodra ik uit de metro stapte in Rotterdam nam de spanning toe, de hele Coolsingel was al gereed voor het grote evenement en het leek wel alsof de hele stad op zijn kop stond voor dit evenement. 

Na het droppen van onze spullen op onze mooie kamer gingen we naar de Expo waar ik met New Balance had afgesproken. Ik heb namelijk 2 paar prachtige New Balance schoenen, maar langer dan 5 kilometer kan ik er niet op lopen. Na veel speuren zijn we er achter waat dat door komt, mede door mijn voetprobleem moet ik een schoen hebben die aan de achterkant iets hoger is, net zoals mijn Lunar’s. De New Balance schoenen die ik had waren echter niet hoog genoeg, dus kreeg ik wederom een nieuw paar. Verschrikkelijk lief en deze zitten echt geweldig en hier durf ik zodra ik weer kan bewegen echt op te gaan lopen! Daarbij Was daar ook nog de Heidi Klum collectie waar ik een vestje van mocht hebben, na veel twijfelen koos ik voor de half zip op bovenstaande foto en wat ben ik er verschrikkelijk blij mee, in de korte tijd dat ik hem heb, heb ik hem al meerdere keren aangehad, vooral doordat het zo een heerlijke stof is. 

Na de New Balance stand liepen we verder over de rest van de expo waar ik ook nog een Ice Power roller kocht. Omdat we om 3 uur met de rest van het team in het hotel hadden afgesproken besloten we niet te lang in de stad te blijven en gingen we naar het hotel waar ik me snel even omklede. 

Eenmaal helemaal compleet gingen we met het gehele dreamteam naar de Expo om daar onze nummers op te halen en op de foto te gaan. Eerste stop op de expo was natuurlijk de muur waar iedere marathonloper zijn of haar naar op zet en dat moest ik natuurlijk ook doen! 

Omdat nog niet iedereen bij de New Balance stand was geweest bleven we daar ook nog even kletsen en kijken en vond ik het reden om met Heidi op de foto te gaan. Niet veel later kwam Ramiro met tasjes,onze startnummers. Hoewel ik al wist wat mijn nummer was vond ik het toch best een beetje spannend dat nummer uit de envelop te halen, het werd nu wel heel erg echt! 

Na ook nog een fotoschoot met mijn startnummer bij de New Balance stand maar ook bij de green wall was het tijd om met iedereen van het team op de foto te gaan. Het is zo een onwijs leuke groep en het is zo gezellig met elkaar! Iedereen staat voor elkaar klaar, iedereen helpt elkaar en geeft tips, ik vind het ook zo verschrikkelijk jammer dat dit voorbij is. Maar goed dan typ ik natuurlijk al were een beetje vooruit…. 
Na het foto moment zijn mijn vriend en ik even wat eten gaan halen om vervolgens in het hotel lekker even te gaan douchen. Ik vind dat altijd heerlijk om mezelf even op te frissen voor het eten. Na het douchen hebben we lekker even op bed tv gekeken aangezien we tot kwart over 8 moesten wachten voor we zouden gaan eten. 

Voor het eten waren we uitgenodigd door New Balance. Samen met de hele groep van New Balance liepen we dan ook naar het Nhow hotel dat nabij het Luxor Theater ligt en dat een prachtig restaurant op de 7de verdieping heeft. We kregen een heerlijk pasta buffet voorgeschoteld en voor mij waren er rijstnoodles zodat ook ik aan mijn koolhydraten kon komen de dag voor de marathon! Maar voor we het eten op hadden was er nog iets dat wij als Dreamteam wilde geven aan onze sponsoren van New Balance, Martin en Kor en natuurlijk hadden we ook iets voor de mannen van Runner’s World, Marius, Ramiro en Ton. 

Voor New Balance hadden we een foto van ons team en voor beide heren hadden we ook nog een lekker biertje uit Belgie. [Ja dat heb je met 3 Vlamingen in je team he? ;)] Voor de mannen van Runner’s World hadden we een foto van het team af laten drukken op canvas zodat ze hem op kantoor konden ophangen en altijd aan ons terug konden denken!  Daarnaast kregen de heren zowel een Rotterdams biertje als een Vlaams biertje. 
Maar niet alleen zij kregen cadeautjes, Bart had als verrassing voor ons allemaal een pet laten maken met daarop Dreamteam ’14. Zo onwijs leuk en lief! Ook ik had nog een aardigheidje voor iedereen en een kaartje om iedereen succes te wensen. 
Omdat we pas vrij laat aten besloten we snel naar het hotel terug te keren om te gaan slapen. Om 23:00 uur deden we het licht uit en gingen we slapen. Mijn vriend was heel rustig en kalm, maar mijn hart zat in mijn keel, de volgende dag zou ik een marathon gaan lopen…..

Hoe de marathon verliep dat ga ik deels morgen vertellen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.