Droom wedstrijden

28.04.2014
Mijn grote doel en droom was natuurlijk de marathon van Rotterdam en hoewel ik nooit meer een marathon zou gaan lopen, zijn er toch wel wat wedstrijden die in aanmerking zouden kunnen komen indien ik ooit nog een marathon ga lopen, of 2 of 3 of… nou goed, bij deze mijn top 10 wedstrijden die ik ooit nog wel zou willen lopen. 
  1. New York: Grote kans dat ik in 2015 besluit deze marathon te gaan lopen, heb ik meteen een goede reden om naar New York te gaan, iets wat ik al jaren wil maar wat het helaas nog nooit van is gekomen. 
  2. Rome: Mijn favoriete Europese stad en bovenstaande foto zegt toch wel genoeg denk ik, je loopt langs alle hoogtepunten van de stad. Enige nadeel is, wat ik heb vernomen, dat het wegdek niet altijd even fijn is. Ooit, ooit zou ik hem willen lopen, al zou ik de halve marathon hier ook al heel cool vinden. 
  3. Amsterdam:  Komt goed, hierover later meer.. 😉
  4. Florence: Na Rome die andere favoriete stad van me. Hoe mooi zou hardlopen hier wel niet zijn, ook hier schijnt de ondergrond niet geweldig zijn dus zou een halve marathon wellicht verstandiger zijn. 
  5. Londen: De plaats waar de officiële marathon afstand zoals deze nu is en een geweldige stad waar ik best een jaartje zou willen wonen. 
  6. Parijs: Een week voor Rotterdam keek ik naar de beelden van de marathon van Parijs en wow wat zag dat er vet uit!
  7. Nice-Cannes: Een marathon langs de kust van Zuid-Frankrijk, kan het nog beter? 
  8. Venetië: Er is een marathon, maar wat ik me er bij voor moet stellen vind ik heel lastig, zo groot is Venetië immers niet heel groot. Maar dat even ter zijde, wel weer een geweldige stad!
  9. Berlijn: Hoewel ik nog nooit in Berlijn ben geweest lijkt het me een leuke stad en het parcours staat natuurlijk bekend om snelheid. Het schijnt een super marathon te zijn. 
  10. Barcelona: De foto’s die ik laatst zag vond ik wel ontzettend vet, alleen is het meestal erg warm met deze wedstrijd, hetgeen me dan weer een beetje tegen houdt. Misschien toch maar gewoon een weekendje Barcelona met een rondje zonder medaille. 
Wat zijn jullie droom wedstrijden?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.