Favoriete Series

06.04.2014
Ik hou van series, of het nu Gooische vrouwen zijn, een oud militair of een groep zingende schoolkinderen, als ik eenmaal hooked ben kan ik niet meer stoppen met kijken van een serie. Het is voor mij de ideale manier om even tot rust te komen. 
Homeland
Wow wat een geweldige serie, vooral seizoen 1 en 2 waren top, maar daarna is het altijd lastig voor een serie om nieuw, spannend en vernieuwend te blijven en de laatste afleveringen was dat een beetje weg. Toch blijft het een mooie serie om naar te kijken, filmtechnisch gezien ziet het er allemaal heel mooi uit dus elke nieuwe aflevering zal ik toch gewoon blijven kijken. 
Borgen
De enige niet engelstalige serie in de lijst van mijn favorieten. Media december hoorde ik veel mensen over deze serie en besloot ik het ook nog maar eens te kijken. Borgen gaat over een combinatie van politiek en journalistiek  en geeft je een inkijkje in het leven van een vrouwelijke minister president. Helaas is de serie afgelopen, maar het was een hele mooie serie en zeker een aanrader voor iedereen die interesse heeft in politiek. 
Glee
Dit was de eerste serie die ik begon te volgen, ik weet het nog heel goed. Ik woonde net op mezelf in een studentenflat en na 1 aflevering was ik al om, dit was mijn serie. Als musicalmeisje dat zelf maar al te graag zingt was ik gelijk diep onder de indruk van de serie en had ik stiekem heel erg gehoopt ook ooit in een glee club te zitten. Net als bij Homeland kampt ook Glee de laatste tijd een beetje met het probleem dat het lastig is om vernieuwend en spannend te blijven. 
The Newsroom
Net als Borgen een combinatie van actualiteiten, politiek en journalistiek. Als nieuwsjunk vind ik het heerlijk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe zou gaan. Momenteel ben ik helemaal bij en dat blijft ook nog wel even zo want er zijn al tijden geen afleveringen meer en ze beginnen in mei pas met opnames voor het nieuwe seizoen. 
Suits
Mijn favoriet! Het duurde 3 afleveringen om er in te zitten maar toen ik er eenmaal inzat heb ik 2 dagen non-stop gekeken tot ik bij was [ik studeerde nog in die tijd]. Sinds dien kijk ik alle nieuwe afleveringen samen met mijn vriend en wellicht is deze serie daarom deels ook wel mijn favoriet omdat wij het altijd samen kijken. Daarnaast gaat het natuurlijk ook over advocaten en voel ik daarom ook wel wat meer bij de serie en de verhaallijnen. 
Hart of Dixie
Ik ben een paar weken gelden begonnen aan deze serie en ben inmiddels al weer 3 seizoenen verder en wacht op de laatste 2 afleveringen van dit seizoen. Een vrij langdradige serie is het wel, maar ik vind het heerlijk dit soort dingen te kijken terwijl ik bezig ben. Grote kans dat je me dit dus ziet kijken als ik op de loopband sta, thuis aan het trainen/koken/wassen of schoonmaken ben. 
Wat zijn jullie favoriete series? Hebben jullie nog suggesties voor leuke series?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.