Heidi Klum voor New Balance

11.04.2014
New Balance is bekend van de gympen die je tegenwoordig veel ziet in het straatbeeld, daarnaast hebben ze een groot aanbod aan hardloopkleding en schoenen, en vanaf nu is daar in Nederland ook de Heidi Klum collectie aan toegevoegd. Speciaal voor New Balance ontwierp Heidi een collectie voor de sportieve doch modebewuste vrouw. 
Toen ik in november een bezoekje bracht aan de New Balance showroom in Leusden viel mijn oog op een super vrolijke en stylish collectie. Het bleek de Heidi Klum Collectie te zijn die helaas nog niet te koop was in Nederland maar, zo werd mij beloofd, met de marathon van Rotterdam, dan kun je los gaan Stacey. Het is dan ook om die reden dat ik nog even informeerde naar de collectie bij mijn sponsor en wat blijkt, op de marathon Expo wordt de nieuwe Heidi Klum collectie gepresenteerd! 

Ik word heel erg blij van al deze vrolijke kleurtjes en leuke outfits en ga zaterdag dan ook zeker even langs de stand! 

Enthousiast over deze collectie? Vrijdag en Zaterdag kun je de gehele Heidi Klum collectie vinden op de marathon expo in Rotterdam. De volledige collectie zal spoedig ook te koop zijn bij FuturumShop en andere online verkooppunten zullen zeker volgen. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.