I Did it!

15.04.2014
I did it! Gisteren liep en volbracht ik gewoon de marathon. Het was 23 kilometer genieten en 19 kilometer strijden en vanaf de finish glunderen. Wow ik heb het gewoon gedaan! 
Ik heb genoten, verschrikkelijk genoten van de sfeer, de ambiance, de ervaring en van al die mensen langs het parcours. Maar ik heb ook moeten strijden. Het was niet altijd makkelijk, maar ik heb het gedaan.

Ik ben zo verschrikkelijk trots! Niet alleen op mezelf, maar ook op iedereen die mij de afgelopen maanden heeft gesteund, als die andere toppers die hem hebben gelopen en de mensen die gisteren in Rotterdam waren. 

En dan de stad, Wow Rotterdam, als geboren Amsterdamse had ik je schoonheid nooit gezien, of beter gezegd willen zien, maar wat een stad en wat een publiek!

Ik strompel ondertussen nog even naar de keuken voor een potje thee. De komende dagen zullen jullie alles kunnen lezen, maar voor nu: I Did it!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.