Marathon Rotterdam: Mijn filmpje

19.04.2014
Na tientallen foto’s van de marathon te hebben gezien is er een ding die jullie nog niet hadden gezien waarschijnlijk en dat is beeldmateriaal. Het had even wat voeten in de aarde om het filmpje in elkaar te monteren maar bij deze de première van mijn marathon filmpje. 
Vanaf zaterdag ochtend in de trein tot zondag avond naar huis heeft mijn vriend gefilmd en ook ik heb soms kleine stukjes met mijn telefoon weten vast te leggen. Ook mijn poging de trap af te lopen de dag na de marathon is in het filmpje verwerkt, de beelden van mijn struggle om maandag morgen uit bed te komen bespaar ik jullie. 

Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vinden en mocht je een aanmoediging hebben opgestuurd dan kan het zo maar zijn dat je voor een verrassing komt te staan 😉

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.