My Weekly Diary

29.04.2014
Afgelopen week was niet super bijzonder op de allereerst Koningsdag na natuurlijk. Ik begon weer een beetje een ritme te krijgen in het hardlopen maar genoot ook wel heel erg van het hardloopvrije weekend. 
Maandag – Vrijdag
Maandag morgen kwamen we terug van ons weekendje Praag. De rest van de dag stond voornamelijk in het teken van chillen en een beetje alle spullen opruimen waarna het dinsdag weer gewoon tijd was om te gaan werken. Na het werk ging ik kijken bij de voetbalwedstrijd van mijn vriend. Woensdag was uiteraard ook weer een werkdag maar wel een waarop ik een fotoshoot had voor mijn werk, best spannend dus. Die avond ging ik nog even hardlopen en dook ik snel in bed, ik was erg moe omdat ik al weken amper slaap en rond 4 uur wakker wordt waarna ik niet meer in slaap kom. Donderdag werkte ik ook weer en ging ik s’avonds naar de opticien om een nieuwe zonnebril te bestellen en ik ben heel blij met mijn keuze [dank voor jullie hulp!] ik kan niet wachten tot hij er is! Als ik klaar ben met bestellen ga ik snel naar huis om wat te eten en me om te kleden, het is namelijk tijd voor de eerste training samen met mijn vriend. We lopen iets meer dan 5 kilometer en hij doet het erg goed! Zelf loop ik er voor en erna nog een stukje om aan mijn kilometers te komen. Vrijdag waren we op het werk al behoorlijk in Koningsdag sferen en dronken we na het werk een paar borreltjes. Zoals je kunt zien op de laatste foto hierboven was het inpandige cafe al helemaal klaar voor de grote dag en was het helemaal in oranje stemming. 
Zaterdag-Zondag
Zaterdag was het natuurlijk de allereerste keer dat we Koningsdag konden vieren. Helemaal zit de term Koningsdag er nog niet in maar het was zeker minstens net zo leuk! We begonnen de dag met een champagne en biefstuk ontbijt bij vrienden waarna we de stad in doken. In de stad is het vrijwel overal gezellig en dus vermaakte wij ons prima met vrienden. Zondag was het dus een beetje chillen en ging ik lunchen met vriendinnetje Zowy die ik al 1,5 week niet had gezien, voor ons dien super lang! Na de lunch besloot ik mijn kledingkast te reorganiseren en ik ben super trots op het eindresultaat. 
Komende week belooft weer een leuke week te worden om te beginnen met het concert van Justin Timberlake vanavond. Hoe was jullie week? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.