My Weekly Diary

22.04.2014
Na een lang weekend van relatieve rust op Legally-Brunette is het nu weeer tijd voor een weekly diary. Een week waarin ik op een post-marathon wolk leefde. Toch moest ik dinsdag van de wolk afstappen om te werken, maar gelukkig niet voor lang want vrijdag vertrok ik met mijn vriend naar Praag. 
Maandag:
The day after, ik besloot twee weken geleden toch naar vrij te nemen en dat bleek uiteindelijk ook wel een verstandige keuze te zijn. Eenmaal uit bed, na minimaal 5 minuten ploeteren, heb ik mezelf hartelijk uitgelachen gezien mijn stijve gewachel. Erg veel kwam er niet uit mijn handen en veel verder dan de supermarkt kwam ik lange tijd niet, maar dat maakte niet uit, ik had de marathon gelopen.  Wel hing ik alle marathon props pontificaal in de slaapkamer, waar ze nog steeds hangen. Na het eten vertrokken we, mijn vriend en ik, naar mijn ouders voor de verjaardag van mijn vader die al weer 59 jaar werd. Uiteraard was dit natuurlijk ook de mogelijkheid om mijn medaille te showen aan mijn ouders, die de marathon via RTV Rijnmond volgde. Van mijn ouders kreeg ik een prachtig cadeau waarover later meer. 
Dinsdag – Donderdag:
Dinsdag was het tijd om terug te keren naar het normale leven. Op mijn week wachtte een doosje Tony’s paaseitjes als beloning toen ik vol trots met medaille binnen kwam. Na het hele avontuur te hebben verteld was het tijd om gewoon weer te gaan werken. Nou ja gewoon, de hele dag kwam iedereen binnen lopen om te vragen hoe het was gegaan en om te genieten van de snoepjes en koekjes die ik had meegebracht om de marathon te vieren. En zo ging het ook woensdag en donderdag. Geen bijzondere dagen waarop ik gewoon op de fiets naar kantoor ging en savonds op tijd naar bed ging. Enige sensatie die er nog was, was een bramdalarm op donderdag waardoor het hele gebouw, inclusief de studio’s, leeg moesten. 
Vrijdag – Zondag:
Vrijdag morgen vertrok ik samen met mijn vriend naar Praag voor een lang weekend samen. Vrijdag kwamen we rond het middag uur aan in het hotel en hebben we even lekker rustig aan gedaan. Rond het avonduur vertrokken we naar het centrum met de metro om wat te gaan eten. Zaterdag hebben we zeker wel een kilometertje of 15 gelopen, waren we van plan 2 route’s uit het 100% Praag boekje te lopen, we liepen er uiteindelijk bijna 5. Het was heerlijk weer en ik kon soms gewoon met blote armen buiten lopen, heerlijk. En wat een prachtige stad is Praag, de architectuur is echt schitterend. Zondag liepen we ook nog naar wat belangrijke plekken in de stad waarna we wat uurtjes van het weer hebben genoten op het terras van de zon. Meer over Praag volgt van de week! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.