My Weekly Diary

15.04.2014
Wat een krankzinnge week, de spanning liep echt uit mijn oren en mijn hartslag was in rust zelfs 180 durf ik te beweren. Alles voor de onderneming van gisteren, de Marathon. Hoe mijn week voor de marathon en de dag van de marathon er uit zag lezen jullie in mijn weekly diary. 
Maandag – Vrijdag
De laatste week voor de Marathon en de spanning liep met de dag op. Gelukkig had ik genoeg afleiding aan het opstellen van mijn playlist. Maandag ging ik nog gewoon op de fiets naar mijn werk, maar door de hagel besloot ik dinsdag al de metro te pakken. Achteraf gezien een goed idee want ik kreeg van mijn collega’s een groot aquarium voor mijn vissen en dat had ik nooit op de fiets mee kunnen nemen. Dinsdag avond was het tijd voor mijn laatste training voor de marathon, het was maar 6 kilometer, maar het voelde goed. Woensdag was ik uiteraard ook gewoon weer aan het werk maar die avond ging ik heerlijk uiteten met mijn lieve vriend. We hadden wat te vieren dus gingen we samen Sushi eten, jummie! Deze week laat ik me volledig gaan qua eten dus mocht de Mc Flurry natuurlijk ook niet ontbreken als toetje. Donderdag had ik een congres zoals jullie al in de plog konden lezen. Vrijdag was het de laatste werkdag voor de echte marathon madness [sorry Annemerel ik leen hem ook even] gaat beginnen. Op het werk is iedereen zo verschrikkelijk lief en geïnteresseerd dat is echt super! Savonds heb ik alles gedaan wat ik moest doen, boodschappen, nagelslakken en ik pakte mijn koffer in. Alles deed ik zo snel mogelijk zodat ik zo vroeg mogelijk in bed kon gaan liggen.
Zaterdag – Zondag
Zaterdag ochtend vertrok ik al vroeg naar Rotterdam samen met mijn vriend. Om een uurtje of 1 waren we in het hotel waar we al direct in konden checken. Via mijn geweldige sponsor New Balance had ik een hotelkamer ter beschikking gekregen die aan de Coolsingel ligt, echt super, wat een luxe! Na de kamer even bekeken te hebben gingen we naar de expo om naar New Balance te gaan waar ik weer eens schandalig werd verwend. Ook liepen we nog even verder over de beurs en kocht ik nog een tube ice power, echt geweldig spul. Inmiddels was het al weer bijna 3 uur dus besloten we even naar de kamer te gaan ons om te kleden en vervolgens gingen we met het hele team naar de expo om daar ons startnummer op te halen en op de foto te gaan. Na wederom een rondje op de beurs gingen we even wat eten halen en naar het hotel. Even lekker douchen en op bed hangen en voor we het wisten was het 20:15 en gingen we samen met New Balance naar het nieuwe Nhow hotel waar voor osn op de 7de verdieping een heerlijk diner wachtte en waarna we weer heerlijk zijn gaan slapen. Meer over zaterdag komt vanmiddag in een uitgebreid verslag. 

Zondag was het natuurlijk DE dag van de marathon en wonder boven wonder heb ik best goed geslapen. De spanning vooraf liep zo hoog op dat ik wel 4 keer in huilen ben uitgebarst. Maar eerst was het natuurlijk tijd om te ontbijten met havermout dat ik zelf had meegebracht. Nog even nam ik wat dingen door met de rest van het Dreamteam en toen was het al weer tijd om naar de start te gaan….. De marathon was zwaar zoals ik al eerder zei en waar ik later veel uitgebreider over ga vertellen. Na de marathon hebben we ik met mijn fan base nog heerlijk gegeten waarna we lekker naar huis zijn gegaan. Meer over de marathon zal ik gedurende de week vertellen in verschillende verslagen, er valt zo veel te vertellen dat ik het ga opsplitsen. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.