My weekly diary

08.04.2014
Afgelopen week liep de spanning voor de marathon hoog op, het voelde gek om weer een stuk minder te gaan lopen, dus perste ik er zondag nog maar even een spetterende 5 km uit. Verder schreef ik me in voor de Dam tot Dam loop en zat ik lekker veel op de bank naar serie’s te kijken.
Maandag-Vrijdag
Maandag paste ik na het werk mijn nieuwe kleding van New Balance en maakte ik gelijk foto’s van de artikelen voor het artikel dat ik later die week plaatste. Verder deze week kreeg ik op mijn werk een coole bluetooth speaker met ons logo er op, deze staat tegenwoordig in de slaapkamer, al is mijn huis zo klein dat ik de muziek dus overal hoor. Ik maakte wraps met quinoa, liep ik een rondje door het nieuwe winkel centrum om de hoek, maakte ik nasi, en ging ik naar mijn vriendinnetje Lotte om haar aflevering van vakantie liefdes te bekijken. 

Zaterdag – Zondag:
Weekend, eindelijk! Ik besluit zaterdag lekker lang in bed te gaan liggen en pas om 11 uur uit bed te komen. Terwijl ik ontbijt lees ik de AD Rotterdam Marathon Special op mijn Ipad en sta ik in de startblokken voor Damloop startbewijzen. Na 2 uur stressen heb ik eindelijk 2 startbewijzen en ga ik na de lunch even naar wat winkels om tulpen te kopen en wat andere kleine dingetjes en boodschappen. Na de voetbal komt mijn vriend langs, we doen samen boodschappen, koken, eten en kijken vervolgens onder het genot van Ben & Jerry een aflevering Suits. Zondag morgen werd ik helaas al om half 9 wakker, nog even had ik de neiging om op de bank naar de start van de marathon van Parijs te kijken maar ik besloot wijselijk in bed te blijven en viel niet veel later nog even in slaap. Om half 11 ging ik toch aan bed en zagen we onder het ontbijt de finish. Juist op dat moment liep de spanning bij mij ook even hoog op voor volgende week. Niet veel later trok ik toch gewoon mijn rokje aan en ging ik op de fiets richting de rokjes loop. Heerlijk een hardloopwedstrijd om de hoek! Ook Samantha, Josianse, Carlijn, Marije, Shauni en Marjolijn waren van de partij [zonder rokje allemaal overigens]. De wedstrijd verliep lekker, ik zou rustig gaan lopen, maar liep onder de 5 minuten per kilometer… en eindigde daardoor als 15de! En niet eer deden niet maar 100 of 200 mensen mee maar 500! Heel netjes dus. Na de wedstrijd snel douchen en omkleden thuis en naar het station om samen met mijn vriend naar zijn ouders te gaan waar zijn moeder haar verjaardag vierde. Het was een super gezellige verjaardag en doordat de familie van vader’s kant bij mijn vriend uit Indonesië komt hebben we al veel over onze reis kunnen praten. Het was erg fijn en gezellig en als klap op de vuurpijl blijken niet alleen mn schoonzusje en zwager volgende week naar Rotterdam te komen maar ook mijn schoonouders, zo lief! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.