My Weekly Diary

01.04.2014
Het is weer maandag en dus tijd voor een foto overzichtje van mijn afgelopen week. Het was deze week lekker zonnig en ik kreeg echt een lente gevoel. Het resultaat was een mega kast opruiming via Marktplaats en veel buiten zijn. Ik lunchte met mijn lieve vriendinnetje, weet dat ik tante wordt van een jongetje en liep in Zandvoort een heerlijke 12 km.
Maandag – Vrijdag
Een wederom druk weekje waarin ik veel marktplaats pakketjes inpakte en gelukkig weer wat minder hoefde te trainen. Mijn vriend werd met zijn team tweede van de bedrijfsvoetbal competitie en ik liep van de ene vergadering naar de ander. Ik maakte 2 nieuwe gerechten op basis van recepten van mijn collega’s en bakte ook een wortelcake die verschrikkelijk goed lukte en binnen 5 minuten op was mede dankzij mijn collega’s!
Zaterdag:
Hoewel ik verduisterende vouwgordijnen in mijn slaapkamer heb scheen het zonnetje heerlijk naar binnen. Na wat wasjes te hebben gedaan en pakketjes voor Marktplaats ingepakt te hebben ging ik naar de Yoghurt Barn om met vriendinnetje Zowy te lunchen. Heerlijk even samen op het terras in de zon. Vervolgens ging ik snel naar huis en ging ik samen met mijn vriend op weg naar zijn zus omdat we te horen zouden krijgen of ze zwanger is van een jongen of een meisje. Zoals je op de foto’s ziet krijgen ze een tweede jongen, dus in september word ik tante van een neefje! Bij de bus maakte mijn vriend snel wat outfit foto’s met mijn nieuwe schoenen en thuis maakte we heerlijke pasta!
Zondag:
De dag van de Zandvoort Circuit run die ik vanmorgen al uitgebreid beschreef. Een heerlijke zomerse dag die me heeft doen stralen van oor tot oor! Het was een super leuke wedstrijd en de afsluiting was zo mogelijk nog leuker met een heerlijk ijsje en en super lekker eten.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.