New in: H&M Blazer

18.04.2014
Al weer een maandje geleden plaatste ik een bestelling in de H&M webshop, het zou nog dezelfde week bezorgd worden en ik kon niet wachten. Maar een week werden er 2, zelf 3 en na 3,5 week was het pakketje er dan eindelijk. Maar van de 8 items blijven er slechts 3 in mijn kast, waaronder deze. 
Een witte blazer, ik was er al een tijdje naar op zoek maar kon steeds niet de perfecte vinden. Het moest een jasje zijn dat zowel casual als netjes kan worden gedragen voor die spaarzame momenten dat ik netjes op kantoor moet verschijnen. Media februari zag ik dit jasje in de webshop en ik had al direct het vermoeden dat dit jasje wel eens het jasje zou kunnen zijn waar ik al zo lang naar op zoek was. Eenmaal bezorgd bleek dat gelukkig ook het geval te zijn.

Het is een mooi getailleerd jasje dat door middel van een haaksluiting ook dicht gedragen kan worden. In de stof is subtiel een motiefje geweven dat het jasje net even een iets nettere twist geeft. Het jasje wil ik gaan combineren met een spijkerbroek, maar kan ook prima op een jurkje worden gedragen. 

Het jasje is te koop voor 39,95 bij de H&M. Oh en die andere 2 items die in de kast verdwijnen? Een beige basic korte broek en een beige basic T-shirt. Niet veel bijzonders maar wel fijn om te hebben. 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer D 14.06.2016

    en je kunt hem zelf ook nog wassen op 30 graden

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.