New in: New Balance

03.04.2014
Afgelopen zondag was het Dreamteam van de partij met de Zandvoort Circuit Run. Niet alleen was onze trainer aanwezig, ook was onze sponsor New Balance aanwezig en werden we verwend met een nieuw kleding pakket! 
Een van de vele voordelen van lid zijn van het dreamteam is gesponsord worden door New Balance. Al eerder kregen we een gigantisch kleding pakket en ook heb ik al 2 paar schoenen mogen ontvangen. Om kleding zaten we dus niet verlegen maar toch kregen we afgelopen weekend nog wat mooie items.

Zo ontvingen we een zwart kort broekje, een topje en een jack. Naast de kleding kregen we ook een super gave tas die ik inmiddels al weer enige dagen mee neem naar kantoor omdat ik er helemaal verliefd op ben. 

Het jasje is van super dun materiaal waar een niet al te opvallend patroontje in verweven zit. Doordat het jasje zo dun is, is hij ideaal voor warme dagen waarop het regent of om vlak voor en na de start aan te doen zodat je niet al te veel afkoeld. De kleurtjes zijn super vrolijk en leuk en tevens opvallend hetgeen toch altijd belangrijk blijft als je gaat lopen in een drukke stad bijvoorbeeld. Tevens is het jasje voorzien van een zakje voor je telefoon/gelletjes/sleutels of wat je ook maar wilt. 
Dit zwarte broekje is nu al favoriet! Het fijne aan dit broekje is dat deze een fijne brede band heeft een zakje met rist en een binnenbroekje met pijpjes. Door het binnenbroekje zit het broekje erg comfortabel en dit voorkomt ook nog eens mogelijke schuurplekken aan de binnenkant van je dijbenen.
Dit topje is echt ideaal voor warme dagen. Hij is namelijk super dun en luchtig, dit komt mede doordat een deel van de stof van een soort gaas stof is zoals je wellicht ook op de foto kunt zien. Daarnaast heeft het topje ook een rits zakje waar zelfs een Iphone 5 in past! 
Zoals je ziet heeft New Balance dus weer behoorlijk voor Sinterklaas gespeeld! Want we kregen ook een super gave en handige rugzak. Nu ben ik normaal niet zo een rugzakken mens, maar deze vind ik wel heel vet. Toen onze sponsor binnen kwam met deze tas vond ik hem gelijk al heel gaaf en toen bleek dat wij er allemaal een kregen werd ik helemaal hyper. De tas heeft een laptop vak en nog veel andere vakjes en let’s be honest, vrouwen houden van vakjes. Deze tas gaat nu al dagelijks mee naar kantoor en gaat ook zeker mee op reis naar Indonesië. 
Voor het complete aanbod van New Balance Hardloop kleding en schoenen bezoek je volgende week vrijdag of zaterdag de Marathon Expo in Rotterdam. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.