New in: Nike Air Thea Max

02.04.2014
Afgelopen week was het Nike Air Max dag, op 26 maart vierde de schoen al weer haar 27ste verjaardag en is daarmee dus ouder dan ik zelf ben. In al mijn 24 lentes heb ik nog nooit Nike Air Max’s gehad, puur omdat ik er geen interesse in had. De laatste maanden begon dat echter te veranderen en toen ik deze schatjes zag was ik definitief om!
Het is al weer een paar weken geleden dat ik ze voor het eerst zag op Instagram en ik kan wel zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. Ik hield me in, ik kocht ze niet, maar ze bleven door mijn hoofd spoken. Toen de verkoop op marktplaats goed ging en ik voor 110 euro aan spullen had verkocht kwam ik op een idee. Ik had 7 items verkocht en daar mag dan best een nieuw item tegen over staan. Daarbij had ik nog een mooie kortingscode van Zalando waardoor mijn droom schoenen ‘nog maar’ 105 euro zouden zijn. 

Ik hield het welgeteld 1 dag vol om ze toch niet te bestellen, maar afgelopen week veranderde dat. Er was reden genoeg om mezelf op te vrolijken en schoenen zijn daarbij een heel goed middel! Daarbij komt ook nog dat ik door de wisseling van baan tegenwoordig gewoon op sneakers naar kantoor kan gaan en dan wil je natuurlijk wel een tof paar sneakers hebben! 

Hoewel ik met mijn kleine voetjes [maat 35] best een grof paar sneakers kan hebben vond ik het juist de charme van deze Nike’s dat ze wat eleganter en vrouwelijker zijn dan de meeste Nike Air Max’s. 

Momenteel zijn deze schoenen vrijwel overal uitverkocht, ook op Zalando, maar wel zijn vele andere modellen en kleurtjes nog te verkrijgen dus mocht je de verleiding niet kunnen weerstaan kun je even rond kijken

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.