New in: Nike Free Flyknit 4.0

17.04.2014
Afgelopen week werd de webshop van Run2Day geopend en ter eren van deze opening mocht ik de webshop testen. Dat laat ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen en binnen 24 uur had ik deze beauty’s aan mijn voeten, de nieuwe Nike’s Free Flyknit 4.0. 
Dat ik een zwak heb voor hardloopkleding en schoenen, mag inmiddels wel duidelijk zijn en het was dan ook maar goed dat de vestiging van Run2Day, die bij mij om de hoek ligt, maar 1 koopavond heeft. De gevolgen voor mijn financiële situatie zouden niet te overzien zijn als ze iedere avond open zouden zijn. Toch miste ik het om ’s avonds op de bank even lekker door hardloopkleding heen te scrollen en verbaasde me over het feit dat Run2Day nog geen webshop had. Maar dat is verleden tijd! Sinds vorige week is de website van Run2Day namelijk voorzien van een webshop! Naast schoenen en kleding kun je er ook terecht voor accessoires en sportvoeding, en voor alles geldt voor 21:30 besteld, is de volgende dag in huis. 

Ter eren van de opening mocht ik de webshop testen en zoals gezegd, dat soort dingen laat ik me geen twee keer zeggen. Toch wachtte ik een paar dagen voor ik mijn bestelling plaatste, ik wist immers niet zeker of ik nog ooit wel iets met hardlopen te maken wilde hebben na die 42,2 kilometer van zondag. Gelukkig is mijn liefde voor de sport alleen maar toegenomen en dus ging ik maandag avond los, kiezen tussen al die de modellen en kleuren zorgde er voor dat ik pas rond 20:00 uur bestelde [ik kan moeilijk kiezen en had bevestiging nodig van alles en iedereen om mij heen]. Maar uiteindelijk maakte ik mijn keuze. 

Een mooier cadeautje voor mijn voeten zo na de marathon dan een paar schoenen kon ik me niet bedenken dus besloot ik te kiezen voor deze Nike’s Free Flyknit 4.0. Het was moeilijk kiezen tussen al die schoenen, maar Flyknit’s staan bekend om hun draag comfort en laat ik dat nu net nodig hebben zo vlak na de marathon.

Gisteren zag ik op de Post NL App dat het pakketje onder werktijd was bezorgd bij mijn buurvrouw en ik kan dus ook niet wachten om thuis te komen en de schoenen aan te doen! Precies wat mijn voeten nodig hebben want de gympen die ik gisteren aan had naar kantoor drukken precies op die vervelende blaar op mijn voeten. Nu ik al 3 weken wacht op een pakketje van de H&M kan ik deze snelle service van Run2Day extra waarderen. 

Al met al ben ik onwijs blij met mijn schoenen waar ik al de hele dag mee aan het pronken ben op kantoor en waar ik al de nodige complimenten over heb gehad. En als mijn benen zich zo blijven herstellen dan sluit ik een rondje Oosterpark vanavond niet uit. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.