Oproep: Artikelen gezocht

25.04.2014
Loop je over van inspiratie, wil je graag je eigen blog promoten of heb je geen blog maar zou je best wel eens een artikel willen schrijven? Om de periode eind mei tot medio eind juni te overbruggen ben ik op zoek naar maar liefst 30 artikelen en daar heb ik jouw hulp bij nodig!
Tussen eind mei en medio eind juni zal ik niet of nauwelijks in staat zijn om zelf artikelen te plaatsen. Deels heeft dit te maken met de vakantie die vanaf juni in de planning staat, samen met mijn vriend zal ik naar Indonesië afreizen en ik weet vanaf deze bestemming zal ik niet dagelijks kunnen bloggen. Vlak voor de vakantie, eind mei dus, zal een ingrijpende operatie plaatsvinden binnen mijn familie waar ik mijn volledige aandacht voor nodig heb. 

Goed, omdat ik dus zelf niet de mogelijkheid heb om iedere dag te bloggen en omdat 30 blogs vooruit schrijven wel erg veel is vraag ik jullie hulp. Uiteraard zal ik jullie blogs afwisselen met artikelen die ik reeds vooruit ga schrijven dus helemaal missen hoeven jullie me niet. 

Wat is de bedoeling?

  • Tot 20 mei kun je je artikel [of meerdere] opsturen naar info@legally-brunette.nl. Stuur bij je artikel, dat ik het liefst in een WORD documentje ontvang ook een foto van jezelf en een foto voor bij het artikel. 
  • Stuur naast je artikel ook in een paar zinnen een beschrijving van jezelf met eventueel de link naar je blog. 
  • Ik heb niet echt restricties aan de artikelen maar ga er natuurlijk vanuit dat je gewoon een leuk artikel schrijft waarin geen beledigingen worden geuit en dat soort dingen, maar goed dat spreekt voor zich denk ik. 
  • Onderwerpen zijn vrij te verzinnen: Recepten, Een hotspot, DIY, Jouw hardloop verhaal, jouw ambitie, kleding, make-up, reisverslagen, ik kan het zo gek niet verzinnen, stuur maar gewoon door.

Uiteraard wordt je naam en je eventuele blog vermeld hetgeen dan weer een voordeeltje is als je iets in stuurt. 

Heb je vragen, stel ze gerust en hopelijk mag ik wat pareltjes van artikelen van jullie ontvangen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.