Plog 10 April

12.04.2014
Donderdag 10 April, niet een dag als alle anderen. Geen dag achter de computer op kantoor maar naar het Benelux Merken Congres in Amsterdam met een collega. De spanningen voor de marathon lopen daarbij verder op en de voorbereidingen voor het weekend zijn officieel begonnen. 
Het is de dag van het Benelux Merkenrecht Congres in Amsterdam. Omdat het pas om 10 uur begint kan ik wat langer uitslapen. Als ik eenmaal mijn bed uit kom stap ik onder de douche. Na het ontbijt fohn ik mijn haren, doe ik mijn make-up en doe ik mijn jurkje aan. Snel plaats ik het artikel over de Heidi Klum Collectie van New Balance. 
Tijdens het congres heb ik geen foto’s gemaakt, alleen van mijn favoriete sheets moesten natuurlijk echt even op de foto. Het was een congres voor alle mensen in de Benelux die zich bezighouden met merkenrecht en aangezien dat merkenrecht zo’n 90% van mijn functie beslaat was het voor mij dus een zeer leerzame dag. 
Ik was al lekker vroeg klaar en zat al om 17:40 op de fiets naar huis, wow dat is echt luxe! Onderweg zag ik mijn vriendje nog, hij werkt vlak bij de plaats waar het congres werd gehouden en we konden dus gezellig samen naar huis fietsen. Ik ging daarna nog even boodschappen en inkopen doen. Bij mijn Turkse buurman kost ik aardbeien en druiven, bij de Hema moest ik een bestelling ophalen en ik kocht bij de Xenos de smoothie beker voor 1,99! Toen ik thuis kwam zag ik een kaartje van Amanda die me succes wenste met de marathon, super lief! Ik at pasta pesto en de laatste helft van mijn Ben & Jerry beker. 
Op instagram zag ik deze toffe foto van Denise die zondag staat aan te moedigen op het 37 kilometer punt! Echt super lief  en precies op het punt waar we het heel hard nodig gaan hebben! Is haar bord niet geweldig?! Na het eten ging ik aan de slag met project geheim, ik kan helaas niet zeggen wat ik aan het doen was, maar het zijn cadeautjes voor mijn dreamteamer en ook de Thank you is iets wat met de marathon te maken heeft! Nog meer cadeautjes, deze zijn voor mn collega’s omdat ik een nieuw aquarium van ze heb gekregen voor mijn vissen! 

De rest van de avond zat ik een beetje achter de laptop, te werken aan de blog en mijn playlist. Ik heb inmiddels 21 aanmoedigingen! De hele avond dronk ik slaap lekker thee in de hoop lekker te kunnen slapen en na nog even tv te hebben gekeken in bed ging ik slapen. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.