Plog 23 April

25.04.2014
Gisteren was het weer plog dag, het was een werkdag maar niet helemaal een gewone, ik moest namelijk op mijn werk op de foto. Niet een dagelijkse bezigheid voor mij en dus ook best even spannend. Voor de rest was het gewoon een dag als alle anderen waarop natuurlijk ook weer gewoon getraind werd. 
Ik werd wakker in het huis van mijn vriend, we wonen maar een paar straten van elkaar vandaan dus in de ochtend is het meestal handiger iets eerder op te staan en thuis te douchen en om te kleden in plaats van alles elke keer mee slepen. Na een half uur voor de spiegel te hebben gestaan om een goede outfit te kiezen voor vandaag ga ik aan mijn rust momentje op de ochtend, mijn havermout. 
Deze week zit ik helemaal in ons kantoortje waar we normaal met 3 personen zitten, het is dus erg stil, maar ik kan wel lekker doorwerken. Tenminste tot ik aan de beurt ben voor de shoot. Iedereen moet op mijn werk op de foto en ik dus ook. Een kleine snelle selectie kreeg ik net toegestuurd en nu moet ik er dus 2 kiezen, moeilijk! Wat vinden jullie?
Rond een uurtje of 4 moest ik gewoon even naar buiten gaan om te genieten van het weer, even frisse lucht te hebben en voor een koffietje. Samen met mijn collega’s even 10 minuten in de zon zitten, heerlijk. Na het werken was het tijd voor boodschappen, ik had een lijstje gemaakt maar was de helft vergeten op te schrijven en dus ook vergeten te kopen…. Ik maakte een mexicaanse kip taco vulling voor in een blad ijsbergsla, zo at ik er 2, heerlijk al had ik er iets te veel paprika poeder doorheen gedaan waardoor het eigenlijk net iets te pittig was geworden….
Na het eten was het tijd om het een en ander te gaan regelen, we willen graag om een dringende reden onze tickets voor de vakantie omboeken, maar dat gaat helaas niet zo makkelijk. Gisteren heb ik uren in de wacht gehangen bij Emirates en om over de annuleringsverzekering van de ING nog maar te zwijgen…. Tijdens het wachten besloot ik maar even verder te gaan met het filmpje van Praag, we hebben ongeveer 63 filmpjes dus een selectie maken en daar dan weer een kort leuk filmpje van maken is nog best wel wat werk. Daarna was het tijd voor een klein rondje te gaan hardlopen. Dit was ook gelijk een mooie mogelijkheid om mijn nieuwe Nike dryfit shirtje te testen die ik in Praag kocht. Na het hardlopen eet ik vrijwel altijd een bakje yoghurt voor het herstel van mijn spieren. Als avond mens heb ik 1 probleem, kan ik smorgens mijn bed niet uitkomen en zit ik tot 10 uur nog te slapen achter mijn bureau [figuurlijk niet letterlijk natuurlijk ;)] in de avond ben ik over actief en dus besloot ik mijn hardloopschoenen maar eens op te ruimen… 10 paar, echt belachelijk. Note to me: Je mag de komende maanden geen nieuwe schoenen kopen! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.