Plog 3 april

05.04.2014
Gisteren was het weer plog dag. Na een dagje werken, snel koken en eten, ging ik naar vriendinnetje Lotte om daar samen met haar en andere vrienden en familie de uitzending van vakantieliefdes te kijken. Hoewel ik geen echte workout deed fietste ik wel 28 kilometer van hot naar her. Oftewel, mijn plog van donderdag 3 april. 
Eindelijk sliep ik weer een nacht een beetje door en sliep ik 8 uur, dat is de laatste tijd een unicum helaas. Het maakt niet uit hoe moe ik ben en hoe vroeg ik in bed lig, de laatste tijd lijk ik maar niet te kunnen slapen. Uiteraard ontbijt ik met havermout en ondertussen pak ik snel een pakketje in voor marktplaats. Mijn verslaving aan verse munt thee houdt in dat ik ook niet de deur uit ga zonder in de morgen een kopje te hebben gedronken. Vervolgens poets ik snel mijn tanden en gooi ik alles in mijn tas. 
Op kantoor begin ik mijn dag zoals gewoonlijkmet een dubbele espresso en een halve liter groene thee. Rond half 11 eet ik een minenola die eigenlijk veel te zuur is, bleeh. Na de lunch leent mijn collega haar boekje over Praag zodat ik me dit weekend alvast een beetje in kan lezen in wat we daar allemaal kunnen doen. Ondertussen blijft een andere collega maar leuren met spekjes, dit gaat al zo 3 dagen en ik kan ze gewoon niet weerstaan. Toch besluit ik ook mijn peer op te eten, er moeten immers ook wat vitamines in. Rond 4 uur drinken we met z’n alle even een koffietje buiten voor de deur en genieten we van het weer. Heerlijk, maar des te moeilijker om erna weer naar binnen te gaan. 
Eenmaal thuis geef ik toe aan mijn guilty pleasure, TAXI met heel veel ijsblokjes. Ik maak een grote pan Nasi waar ik zo drie keer van kan eten, als ik dan toch bezig ben kan ik beter gelijk maar voor een paar keer koken. De nasi smaakt trouwens echt heerlijk alleen is de afwas altijd een stuk minder. Note to me: in mijn volgende huis moet ik echt een vaatwasser hebben! Na het eten at ik nog snel een bakje kwark met wat diepvries mango en muesli en vertrok ik op mijn oh zo fijne nieuwe schoentjes. 
Na het eten check ik nog even snel de weersverwachtingen voor Rotterdam op 13 april. Een paar dagen geleden stond hij nog op 4-12 graden en nu staat hij al op 16 graden. Ik hoop toch stiekem wel dat het geen 16 graden gaat worden, maar alles beter dan de temperaturen van het afgelopen weekend toen het boven de 20 graden was. Vervolgens ging ik samen met vriendinnetje Zowy op weg naar Lotte om de aflevering van Vakantieliefdes op net5 te kijken. We fietste er heen en het was heerlijk weer, 8,5 kilometer bleek het uiteindelijk te zijn dus we waren stiekem wel blij toen we er waren. Met een groep van een stuk of 12 mensen keken we uiteindelijk de aflevering en hebben we verschrikkelijk gelachen. Het viel me erg mee hoe erg er in was geknipt maar uiteraard zijn bepaalde dingen wel vergroot of uit zijn verband getrokken. Eenmaal weer naar huis gefietst moest ik nog even snel de plog van vandaag voorbereiden waarna ik ging slapen. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.