Rotterdam here I come

13.04.2014
Nog 1 nachtje slapen en dan is het zo ver, de marathon van Rotterdam. De spanning loopt steeds hoger op, ik ben bang, maar anderzijds heb ik er ook verschrikkelijk veel zin in al ben ik anderzijds ook wel heel blij als het straks voorbij is. De afgelopen week is een rollercoaster van emoties geweest, en nu, nu is het bijna zo ver! 
Op het moment dat ik dit aan het typen ben staat mijn koffer ingepakt naast me, mijn nagels zijn gelakt en ik ben klaar om naar Rotterdam te gaan. Met de trein vertrek ik zo, samen met mijn vriend, richting de stad van de Marathon. Struinen op de marathon expo en natuurlijk mijn startbewijs ophalen. 

Vanavond dineren we, het dreamteam, samen met New Balance en we slapen ook in het atleten hotel van New Balance. En dan slapen, ik duim echt dat ik goed kan slapen. En dan is het al zover, morgen ochtend gaat het allemaal beginnen. 

Omdat ik niet direct na de finish achter mijn laptop zal kruipen om een blogpost te schrijven wil ik jullie aanraden mijn instagram account te volgen en de Facebook pagina van Legally-Brunette te liken. 

Vanaf maandag zal ik uiteraard alles met jullie gaan delen over dit hele avontuur. Alle mensen die morgen de marathon lopen: Annemerel, Lindsey, Bart en alle anderen, heel veel succes. Morgen is ook de dag van de halve marathon van Den-Helder waar Kelly al maanden voor aan het trainen is en alle andere mensen die morgen lekker gaan lopen, jullie kunnen het! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.