Today is D Day

14.04.2014
Vandaag is het zover, over een paar uur loop ik de marathon, 42,2 kilometer dwars door Rotterdam. Waarom? Ja dat vraag ik me nu ook af, de kriebels zitten in mijn buik en in mijn maag ligt een knoop. Maar 1 ding maakt het allemaal goed, straks over de finish komen!
Nee, ik moet eerlijk toegeven dit zit ik niet rustig te typen terwijl ik zo aan de start moet verschijnen van de marathon, dit stukje heb ik al eerder geschreven. Maar desalniettemin weet ik wel al een beetje hoe ik me zal voelen, vol met spanning. Toch weet ik dat het me gaat lukken, al kom ik kruipend over de finish, ik zal het halen!

Na 4,5 uur loop ik de Coolsingel op en zie ik de finish boog, drooghouden zal me niet gaan lukken, maar dat maakt niet uit, dan heb ik het gedaan. 

Dank jullie wel allemaal voor de steun van de afgelopen maanden, jullie reacties en aanmoedigingen zijn hartverwarmend en zorgen er voor dat ik zo ga knallen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.