Travel: Praag de film

30.04.2014
Terwijl ik met mijn reuze camera rondloop, legt mijn vriend tegenwoordig iedere beweging vast met zijn Go Pro. In Praag kregen we menig gekke blik toegeworpen terwijl we met de Go Pro voor ons uit rondliepen, gelukkig mag het resultaat er zijn. 
In november kreeg mijn vriend voor zijn verjaardag van mij een Go Pro en dat hij er inmiddels dankbaar gebruikt van maakt konden jullie al zien in het filmpje van de marathon in Rotterdam. Ook in Praag nam hij zijn Go Pro mee en dat heb ik geweten, werkelijk ieder moment van ons tripje liep hij met zijn statief en go pro. Ik had de eervolle taak de beelden te monteren tot een kort filmpje dat een beetje een indruk geeft van hoe ons stedentripje Praag was. 

Ik heb geprobeerd ook de hoogtepunten van Praag een beetje in het filmpje op te nemen dus mocht je ooit naar Praag willen krijg je doormiddel van dit filmpje hopelijk een beetje een indruk van de stad. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.