Travel to: Praagse Hotspot- Bakeshop

26.04.2014
Soms loop je ergens en zie je aan de buitenkant al dat een restaurant de moeite waard is om te bezoeken. Zo ging dat ook bij de Bakeshop, al vanaf de andere kant van de straat zag het er leuk uit met mensen die op het bankje zaten. We gingen naar binnen en wat ik daar aantrof was super. 
Ziet het er aan de buitenkant vooral strak, modern en hip uit, binnen word je overweldigd met alle prachtige taarten, koekjes, sappen en gezonde salades. Aan het publiek te zien is de Bakeshop een hip tentje waar de locals maar al te graag hun taart haalt of geniet van heerlijke gezonde en biologische maaltijden. 

Tot mijn grote vreugde was er ook voor mij iets te eten in de vorm van een havermoutkoekje, nouja zeg maar gerust een koek. Ik besloot te gaan voor een smoothie met banaan, appelsap, aardbeien en yoghurt en de koek. Een combinatie die zo heerlijk doch vullend was dat ik niet meer hoefde te lunchen die dag. 

Naast alle zoete lekkernijen verkopen ze ook diverse soorten maaltijden en salades met o.a. quinoa en couscous, producten die je in de rest van Praag vrijwel niet kunt vinden. 

Of je nu wilt lunchen of een lekker kopje koffie met stukje taart wilt eten, de Bakeshop is echt een aanrader. Deze hotspot is gelegen in de Joodse wijk van Praag is is dus goed te combineren in een cultureel programma waarbij je de hoogtepunten van deze wijk bezoekt. De Joodse wijk is een hotspot op zich en is momenteel de hipste wijk van Praag waar je ook de P.C. Hooftstraat van Praag kunt vinden. 

Je vindt de Bakeshop in de Joodse buurt van Praag. Het adres is Kozi 1.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.