Zonnebrillen jacht

23.04.2014
Het zonnetje schijnt en dat betekend dat de zonnebril weer uit de koker kan worden gehaald en fashionable op de neus kan worden geplaatst. Mijn la ligt vol met 5 euro exemplaren die jaarlijks worden gekocht bij de H&M’s en Primark’s van deze wereld. Dit jaar mag er slechts 1 exemplaar gekocht worden, maar dan wel een echte… 
Ik schreeuwde het vorige jaar al en na onze vakantie in Thailand zwoor ik echt een nieuwe zonnebril te gaan kopen maar ook toen kwam het er weer niet van. Maar nu, nu heb ik het me echt voorgenomen, ik ga een goede zonnebril bestellen en die moet ik voor de volgende vakantie in huis hebben. 

Al jaren ben ik van mening dat een zonnebril van 5 euro net zo goed is als een dure merk zonnebril die je na een jaar weer wilt vernieuwen omdat je liever een ander model wilt. En eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ook al jaren veel plezier heb van deze goedkope zonnebrillen waarbij ik niet in constante angst ben dat er iets mee gebeurd. Wegdoen zal ik ze dan ook zeker niet maar het wordt wel tijd voor een goede zonnebril. 

Wat ik versta onder een goede zonnebril is in mijn geval een stevige zonnebril, die niet van mijn neus glijdt bij het minste geringste, met een tijdloos montuur en waar glazen op sterkte in kunnen. Dat laatste maakt deze zonnebrillen jacht wat lastiger, niet alleen zijn mijn glazen schrikbarend duur, ook kan het type glas niet in elk type montuur heb ik begrepen, iets met bolling etc. 

Na een selectie te hebben gemaakt op basis van wat mogelijk is en nog enigszins betaalbaar is kwam ik tot onderstaande selectie van zonnebrillen. Het is een combinatie tussen DKNY en Karen Millen.  Donderdag ga ik mijn definitieve keuze maken, dus voor die tijd hoor ik graag jullie mening! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.